工厂图(001).jpg


Vores historie

LANSEKO LIMITED (herefter kaldet "LANSEKO"), der blev grundlagt i 2005 og har hovedkontor i Guangzhou, er en højteknologisk virksomhed, der specialiserer sig i forskning, udvikling og markedsføring af LED-belysningsprodukter og -løsninger. LANSEKO har oplevet ingeniører, superrengte samlebånd og optoelektroniklaboratorier for at sikre stabile produkter af høj kvalitet. Vi fokuserer på LED High Brightness-løsning, og vores førende produkter dækker hele serien af ​​LED Automotive-belysningsprodukter og en del af LED-indendørsprodukt.


Vores fabrik

LANSEKO har et unikt udseende design og nyeste produktionsudstyr, de fleste produkter har passeret ROHS, CE international, ISO9001, E-mærke (E-13). Vores partner omfatter Philips, OSRAM, GE, SAMSUNG, DHL, Oracle. HID & LED produkter kan findes i vores fabrik.


Vores produkt

LANSEKO har eksporteret vores produkter til mere end 60 lande og har mere end 200 medarbejdere. Og vi har ejet høj kapacitet og gode erfaringer med salgsteam, der har 11 års erfaring inden for international handel.


Produktansøgning

I LED-industrien behøver LANSEKO at holde førende. "Teknologiledende orienteret" er vores langsigtede forfølgelse, vi vil udvide og vokse hver dag og forbedre os selv sammen med vores kunder, der leder LED-belysningen.