1084 35W Slim Canbus HID Ballast

1084 35W Slim Canbus HID Ballast

Vores top-of-the-line HID ballast har de mest avancerede indbyggede komponenter, der eliminerer eventuelle problemer et køretøjs computersystem kan have med eftermarkedet HID. Denne ballast har indbyggede cancellers, der også hjælper med flimrende problemer, som nogle køretøjer kan opleve. Denne CANBUS ballast producerer lyseffekten (lumen) næsten svarende til 55W, mens den kun bruger 35w, med kvalitet svarende til en OEM ballast. Et HID-kit af meget høj kvalitet, anbefalet i alle år, mærker og køretøjsmodeller.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer

1084 35W Slim Canbus HID Ballast

Model

LSK-1084

Lampetype

Skjulte Xenon Lights

Strøm

35W / 55W

Certificering

CE ISO9001: 2000 og E-mærke

Fejlfrekvens

<>

Indgangsspændingsområde

9 - 32V

Driftsspænding

13.2V

Driftstemperatur

-45 ℃ - + 105 ℃

Skift tider

100.000 gange

Garanti

24 måneder

En HID-ballast virker på samme måde som enhver anden ballast, der anvendes i et fluorescerende belysningssystem, men med nogle få vigtige forskelle. For at være sikker og effektiv til brug i en bil, skal HID-pærer kunne tænde hurtigt, hvilket gør ballasten ekstremt vigtig.


For at holde dine Xenon HID-lys fungerer korrekt, skal du have en HID-ballast. Ballast er en vigtig del af dit HID-lys opsætning og er vigtigt, hvis du vil have din Xenon HIDs til at fungere korrekt.

1.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

1084-1.jpgFlere specifikke detaljer


bulbs.jpgcolor.jpg

5


Emballage og levering

Bil LED-forlygte sæt emballage bruger normalt farve boks, tilpasset boks er til rådighed.


Sørg for at angive den rigtige fragtadresse og telefonnummer til dagtid.


Sørg for at åbne alle forsendelser og inspicere alle dele straks. Beskadigede forsendelser er luftfartsselskabets ansvar. Skulle din pakke blive beskadiget ved modtagelsen, skal du åbne den i nærværelse af føreren. Hvis der er skade, skal du rapportere det og indsende kravet straks.

SKJULTE


Om LANSEKO Fabriksinformation


LANSEKO fabrik

HOVEDPRODUKTER

LANSEKO-teamet er en energisk gruppe på 20 personer, der arbejder hårdt for at gøre kvalitetsbelysning med den bedste service. Vi er stolte over vores kvalitetsprodukter, vores kundespecifikke service.


For at nå de standarder, vores kunder forventer, er hele vores medarbejdere uddannet inden for elteori, 12 volt strøm, belysningssystemer og elektronikproduktion gennem en streng ti-ugers akademisk kursus. Ved teknisk forståelse af, hvad vi producerer, har vi en fælles forståelse af de eksisterende krav og muligheder, som giver vores medarbejdere mulighed for at bidrage til højere niveauer af kvalitet og innovation.


Som et privatejet firma stræber vi efter at give folkfokuserede fordele for alle niveauer af vores medarbejdere. Vi holder en professionel kultur, men vi har stadig sjov med virksomhedshændelser og månedlige frokoster på en ung og energisk arbejdsplads.

hold

201901111650473781752

lager

认证

LANSEKO viser


Vores OEM & ODM Services


OEM service


Kontakt os!!


Godt produkt, gå ikke glip af !!


Pls tøv ikke med, kontakt med Cassie lige nu !!!


Kontaktoplysninger (Skype / Whatsapp / WeChat) : +86 18200783689

Hot Tags: 1084 35W Slim Canbus HID Ballast

Undersøgelse

You Might Also Like