Super Slim 1088 Canbus HID Forlygte Ballast 55W

Super Slim 1088 Canbus HID Forlygte Ballast 55W

Vores top-of-the-line HID ballast har de mest avancerede indbyggede komponenter, der eliminerer eventuelle problemer et køretøjs computersystem kan have med eftermarkedet HID. Denne ballast har indbyggede cancellers, der også hjælper med flimrende problemer, som nogle køretøjer kan opleve. Denne CANBUS ballast producerer lyseffekten (lumen) næsten svarende til 55W, mens den kun bruger 35w, med kvalitet svarende til en OEM ballast. Et HID-kit af meget høj kvalitet, anbefalet i alle år, mærker og køretøjsmodeller.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer

Super Slim 1088 Canbus HID Forlygte Ballast 55W


Træt af at køre i mørket med kedelige, gammeldags og uinspirerende lys? Opgradering til HID (High Intensity Discharge) er svaret:


UV-skåret kvarts pære med vakuuminduceret xenon gas producerer en klar stråle 5x lysere end halogen!


35% mindre strømforbrug end halogen og varer 2-3 gange så lang tid uden at falme


Isolerede ledninger forhindrer overophedning og tidlige udbrændinger


Tilgængelig i øjeblikket i en bred vifte af strålende farver


Rustfrit stålbeslag med silikoneforsegling af Grade 7 beskytter mod alle elementerModel

LSK-1088

Lampetype

Skjulte Xenon Lights

Strøm

55W

Certificering

CE ISO9001: 2000 og E-mærke

Fejlfrekvens

<>

Indgangsspændingsområde

9 - 16V

Driftsspænding

13.5V

Driftstemperatur

-45 ℃ - + 105 ℃

Skift tider

100.000 gange

Garanti

24 måneder

1.jpg

2.jpg

3.jpg


Flere specifikke detaljer

Forlygter, de er et vigtigt aspekt ved dagligdags kørsel. Fra kørsel om natten, under tåge, under storme, eller endda i bred dagslys. Vi er kommet langt siden den første halogenlyspære blev introduceret til den fælles bil. I dag har du fået nogle varianter at vælge imellem, der er en opgradering fra lagerlampen OEM-lygter.


En projektorlygte er en type forlygter, der producerer en stærkere stråle sammenlignet med de fleste paraboliske forlygter. Projektorlygter lyser et mere fokuseret område, hvilket giver færre af det, vi kaldte "scatter loss". Deres design ligner noget på en diasprojektor. Desuden kan vores HID projektorlygter give dig meget lysere, køligere og kræver meget mindre energi til at lyse. HID er High Intensity Discharge belysningssystem, og virkningerne er virkelig bemærkelsesværdige ... tre gange højere luminans, der ligner det naturlige dagslys. I dag er denne type forlygter den mest almindelige for de fleste biler og lastbiler, da sikkerhed er trafikanvendelsens antal bekymringer.

bulbs.jpg

color.jpg

5

Komplet sæt omfatter venstre og højre side projektorlygter

Nem at installere, professionelle installationer anbefales altid til dem, der ikke er bekendt med produktet.

Forlygter leveres med Ultra Bright Xenon HID Kit til Low Beam (herunder 2x pærer, 2x forkoblinger, 2x sikre monteringsbeslag, lynlås og alle nødvendige ledninger til installation), Med 2 års garanti.

Højkvalitetslygter fremstillet af OEM-godkendte producenter med materialer, der opfylder strenge OEM krav.

Unik forlygter stil forbedrer dramatisk Styling, Udseende og Sikkerhed.


Emballage og levering

Bil HID forlygte sæt emballage bruger normalt farve boks, tilpasset boks er til rådighed.

For varer, der er på lager, vil den normalt sendes inden for 1-2 arbejdsdage, eller det vil ellers noteres. Du bør forvente at modtage din ordre inden for 5-7 hverdage fra datoen for din bestilling.

SKJULTE


Om LANSEKO Fabriksinformation

Hvad er fordelene ved at bruge HID (ELLER LED) Lights over Halogen lights?

Greater Lumens Output:


Et standard 35w HID kit system vil projicere omkring 3x mere lys end en almindelig halogenpære. Et 55w HID kit vil skubbe 5x mere lys i forhold til den traditionelle halogenpære.


Større lysstyrke:


Funktionen af en HID-pære giver dem mulighed for at brænde varmere og producere meget mere lys output. Det bedste halogenlys på dagens marked kan kun skubbe et gult lys ud i modsætning til et HID-lys, der udsender et rent hvidt lys.


Større synlighed:


Din synlighed vil blive øget drastisk, når du installerer vores HID & LED kits. Du vil gå fra en gullig, sortfarvet farve til en ren lys krystal hvid farve. Perfekt, hvis du kører meget om natten eller på mørke veje.


Mindre strømkrav:


HID-pærer har brug for cirka to gange mindre strøm end almindelige halogenlamper. Dette er ganske imponerende under hensyntagen til, at de producerer meget mere lys.


Større levetid:


Alt afhængigt af hvilket kit du har brug for, og hvilke specifikationer, dit HID eller LED-kit kan vare 3x til 5x længere end dine standard halogenlamper.


Få bemærket:


Når du installerer et HID- eller LED-kit i dit køretøj, har du installeret det højeste kvalitet eftermarkedssæt, der er tilgængeligt på dagens marked.

LANSEKO fabrik

HOVEDPRODUKTER

hold

201901111650473781752

lager

认证

LANSEKO viser


Vores OEM & ODM Services


OEM LED forlygte Farvekasse: Tilgængelig;


OEM LED forlygte manual: Tilgængelig;


Laser kunde logo på chaufføren: Tilgængelig;


Laser kunde logo på pæren: Tilgængelig:

OEM service


Kontakt os!!


Vi er dedikeret til at levere den bedst mulige kundeservice rundt. Uanset om du har et spørgsmål om dit billys eller ønsker at vide mere om os, vil vi gerne høre fra dig.


Venligst ring os eller e-mail, og vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt. Du er også velkommen til at besøge os på vores bekvemme hjemmeside. Vi glæder os til at tale med dig.


Godt produkt, gå ikke glip af !!


Pls tøv ikke med, kontakt med Cassie lige nu !!!


Kontaktoplysninger (Skype / Whatsapp / WeChat) : +86 18200783689

Hot Tags: Super Slim 1088 Canbus HID Forlygte Ballast 55W

Undersøgelse

Du kan også lide