4000LM V10P 9005 LED tågelygter til bil

4000LM V10P 9005 LED tågelygter til bil

Vores V10P er 4000lm høj brughtness, brug CSP chip. Den nyeste Flip chip i pakke (FCiP) teknologi. Ultrahøj lysstyrke, op til 120lm pr. Watt.Bulit-in drivere og vedtaget 0,8mm superledende aluminium design for høj konvertering effektivitet og minimere varmeforbrug.9V ~ 32V available.Reverse polarity.More brugervenligt design, behøver kun at omvendt polaritet, når pæren ikke virker efter installationen.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer


Model

LSK-V10P-12SMD-9005

LED Mængde

12SMD

Input (A)

1.3A ± 0.1A

Spænding

DC9-32V

Strålevinkel

360 grader

Anvendelse

LED-forlygte, tågelygte

Beam Lumens

4000LM

Lang levetid

> 30.000 timer

Garanti

24 måneder


Detaljerede billeder


1.jpg

2.jpg

4.jpg

5.jpg

3.jpg


Funktioner

Køretøjets tågelygte, som navnet allerede antyder, virker som en vigtig peger på dens eksistens, da den passer til eventuelle klimatiske forstyrrelser, som undergraver førerens vision. Det er storme, snøstorm og også vanskeligheder med tåge og tåge. På grund af dets positionering tjener det således at belyse de installerede enheder på vejen, og det har evnen til at reflektere det projicerede lys, hvilket hjælper med at styre chaufføren til hans ønskede destination.

Der er folk der tror, at med tågelygten ser en bil smukkere ud, men disse lys har også flere funktioner i mørket og tågen.


Tågelygter bruges til at belyse situationer, hvor du skal se, hvad der er foran køretøjet, som det er, når der er tåge. Det er meget effektivt, fordi belysningen giver en anden, lysstrålen er åben og sikrer, at føreren er let placeret på vejen. Det har også en kort rækkevidde, men bred nok til at du har en belysning, når du er tæt på andre køretøjer. Desuden er tågelygten, som normalt kommer i gul farve, meget stærk og nyttig, når du følger linjerne i kanten af vejen. På grund af farven kan den også bruges alene eller sammen med en forlygte med kort og lang rækkevidde.

A.jpg

V10P ad

gold


Emballage og levering

V10P PACKING.jpg


Fabriksinformation og hovedprodukter


LANSEKO fabrik

MAIN PRODUCTS.jpg

team


Vores tjenester


OEM service


Ofte stillede spørgsmål

2

Hot Tags: tågelygter, tågelygter, tågelygter

Undersøgelse

You Might Also Like