V10P tågelygter H11 Universal gul LED Kit

V10P tågelygter H11 Universal gul LED Kit

Vores V10P er 4000lm høj brughtness, brug CSP chip. Den seneste Flip chip i Package(FCiP) teknologi. Ultra-høj lysstrøm effektivitet, op til 120lm pr watt. Bulit-i drivers og vedtagne 0,8 super mm ledende aluminium design for høj konverteringseffektivitet og minimere varme consumption.9V~32V tilgængelige. Omvendt polaritet. Mere brugervenligt design, kun er nødvendigt at vende polaritet når pæren ikke fungerer efter installation.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer


Model

LSK-V10P-12SMD-H11

LED mængde

12SMD

Indgang (A)

1.3A±0.1A

Spænding

DC9-32V

Stråle vinkel

360 graders

Brug

FØRTE forlygte, tåge lys

Beam lumen

4000LM

Lang levetid

> 30.000 timer

Garanti

24months


Detaljerede billeder


1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg


V10P funktioner


A.jpg

V10P ad

pic-1

gold


Emballage & levering

V10P PACKING.jpgLANSEKO fabrik oplysninger og vigtigste produkter

Med så mange bilejere at tage personlig tilpasning til nye niveauer, giver det mening at overveje fordelene ved at opgradere dit lys til LED! Øget belysning tre gange lysere end traditionelle lys, er LED lys på biler en solid løsning for bilejerne udkig efter noget ekstra. Bortset fra deres imponerende lysstyrke, LED-lys til biler tilbyder imponerende udholdenhed med længere levetider og er praktisk talt uovervindelig. Forestil dig at have forlygter du næppe nogensinde nødt til at erstatte, medmindre du ønsker en anden indstilling, eller døren lys immun over for skader af utilsigtede virkninger. Med bogstaver i LED står for lysdiode, denne type af belysning tilbyder overlegen ydeevne og koncentreret magt.

Vi tilbyder et bredt udvalg af LED-lys til biler og lastbiler, herunder LED strip lys, LED kørelys og LED Tågelygter. Udbydes til en bred vifte af mærker og modeller, er du sikker på at finde LED-lys eller tilbehør ideel til din individuelle køretøj. Alle LED-lys til biler vi stolt bærer er fremstillet med de højeste standarder for håndværk og kvalitet for et produkt, du kan stole på i mange år fremover. Hvorvidt udkig effektivitet af LED interiør lys, leveres den uforlignelige belysning af LED-forlygter, eller den stilfulde appel af angel eyes, vores ekspansiv lager tilbyder bedst i mangfoldighed og prisoverkommelighed.

På LANSEKO.com forstår vi, hvor vigtigt din bil er for dig. Det er mere end en maskine. Det er en afspejling af dig og de standarder, som du holder dig selv og andre. Da vi forstår betydningen af biler, forstår vi niveauet af kvalitet, du forventer. Vi stræber efter at bringe dig kun de fineste udvalg af LED-lys og tilbehør. Udover vores brede opgørelsen af usædvanlige produkter, vi sigter mod at gøre din tilfredshed vores topprioritet. Vores dygtige og venlige team af medarbejdere vil være glade for at hjælpe dig undervejs mens shopping med os eller besvare eventuelle spørgsmål du måtte have. Ring eller bestil online til at se forskel LED kan gøre i bilen i dag!


LANSEKO factory

MAIN PRODUCTS.jpg

team


Vores kraftfuld OEM & ODM tjenester


OEM service


Hot Tags: Universal tågelygter, led tåge lys kit, gule tågelygter

Undersøgelse

You Might Also Like