4000LM ZES H7 LED-forlygtepære

Dine forlygter er en af ​​dit køretøjs vigtigste sikkerhedsfunktioner: Deres lysstyrke kan være forskellen mellem et klart overblik over vejen frem om natten og evnen til at opdage andre køretøjer, fodgængere, dyr og forhindringer og reagere i tide for at undgå dem, og at være involveret i en uheldig kollision, fordi du ikke kunne se i mørket. Hvis du har haft for mange tætte opkald på grund af svage halogenpærer, er øget synlighed og sikrere kørsel bare en plug-n-play-installation væk med dette Lumen LED-konverteringssæt. Med 4000 lumen output, vil disse pærer gennembore de sorteste nætter og mørkeste vejr. flere detaljer på - https://www.carid.com/2018-volkswagen-golf-gti-led-lights/lumen-led-g10-headlight-conversion-kit-1839737420.html
Chat nu

Produktdetaljer

Produktoplysninger


Golf 6 Golf 7 H7 førte forlygteModel
Lsk-Golf-H7-4000LM
Strøm30W
TypeLED-forlygtsæt
Indgang (mA)3.8A±0.2A
Spænding
DC12V-24V
strålevinkel360 grader
LED-mængde
6/12 STK
Lumens4000 lm
Lang levetidOver 30.000 timer
Farve MaterialeAluminium
Garanti
2 år


Dine forlygter er en af ​​dit køretøjs vigtigste sikkerhedsfunktioner: Deres lysstyrke kan være forskellen mellem et klart overblik over vejen frem om natten og evnen til at opdage andre køretøjer, fodgængere, dyr og forhindringer og reagere i tide for at undgå dem, og at være involveret i en uheldig kollision, fordi du ikke kunne se i mørket. Hvis du har haft for mange tætte opkald på grund af svage halogenpærer, er øget synlighed og sikrere kørsel bare en plug-n-play-installation væk med dette Lumen LED-konverteringssæt. Med 4000 lumen output, vil disse pærer gennembore de sorteste nætter og mørkeste vejr.


xq-1

xq-2


pakker og forsendelse


IMG_5045


Vores service


al


Om Lanseko


5

生产测试图.webp

xiangqinggxiangqing


FAQ


Spørgsmål: Hvad er betalingsperioden?

A: Som generelt, 30% T / T udbetaling og balance inden forsendelse, Paypal, Western Union.


Spørgsmål: Hvad med garantien?

A: Hvert produkt er dækket af vores fulde erstatningsgaranti. Mange af vores produkter er også berettigede til en udvidet garanti med vores firma' s godkendt. Kontakt vores salgskontor for mere information.

Hot Tags: 4000lm zes h7 førte forlygtepære, Kina, producenter, leverandører, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like