bedste ledet forlygte H7

bedste ledet forlygte H7

uangzhou auto belysningssystem 5500lm ledet forlygter til biler.COOLED ALUMINIUM HEATSINK - Træk varme væk fra LED pærer og giver effektiv afkøling for maksimal LED-pære life.led forlygte 7 PLUS 45W 5000lm seks csp h1 hh3 h4 h7 h11 9004 9005 9006 9007 h13 auto dele auo led hovedlampe
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer


Model

LSK-7P-H7W-5500LM

Strøm

25W pr. Pære

LED Mængde

16 PCS-PHI

Input (A)

2.1A ± 0.2A

Spænding

DC9-32V

Strålevinkel

360 grader

Anvendelse

Bil ledet forlygte

Beam Lumens

5500LM

Lang levetid

> 50.000 timer

Garanti

24 måneder


- En komplet retrofit version med yderligere optimeret forlygte 360 ° vinkel strålemønster og fremragende køleevne.


- Brændvidden af lysstofrør er den samme som din originale halogenlygte. Mere fokuseret belysning.


201902231101491933003201902231059473409072201902231102081817447201902231059278981585

LANSEKO LED forlygtsæt:

Hver LANSEKO forlygte er laserjusteret til basen under fremstillingsprocessen for at sikre et perfekt strålemønster, der lovende bedre og bedre kvalitetsprodukt og professionel after-sales service.

1) super vandtæt IP68 forlygte ledet

2) Alt i et auluminum køleanlæg giver længere levetid

3) 4 sider ledet forlygte til ledet auto forlygte

4) universal til alle 12v / 24v biler og lastbiler, førte H7

5) 7 plus seks 5500lm LED bil bil forlygte pærer alt-i-en-konvertering

6) med beskyttende komponent inde i førerne, hvilket gør den ledede hadlight mere stabil

7) ledet forlygte til alle biler, lastbiler, køretøjer, motocykler, veje, 4x4 osv.


specifikationer

1.Supply til USA, Europa og Austrilia

2.Matrial: Helt integrerende aluminium radiator

3.Professional Perfomance Auto dele leverandør

4. Med høj og lav stråle, erstatter perfekt originalt halogenlygte

5.High Performance af Tæt Vandtæt, Støvtæt, Quakeproof Led Head Light, Auto Head Lights, Head Lights For Cars

HTB1qW3mKf9TBuNjy1zbq6xpepXak_.webp.jpg

HTB1R2ljXEjrK1RkHFNRq6ySvpXaz_.webp.jpg

Fantastisk køleplan:

Som et køligt lys vil varmen, der genereres af lysdioder, være ved deres elektriske base, downgrade lysstyrken hurtigt, som skubber lysstyrken ned drastisk, og ledet celle vil være i den store brudte risiko. Så køleskab er kritisk ting.


Vejrbestandig:

Vejrbestandigt byggeri og vandtætte forbindelser sikrer uanset forholdene, du kan være sikker på, at vejen fremad vil blive belyst!


Eksklusiv med PHI-ZES-teknologi - LED-forlygtsættet er designet med den kraftfulde ZES LED, Spherical Optical-design med en anti-glare-krop, og det ses aldrig før farvekonsistens, lumentæthed og pålidelighed. Dette hvor glans opfylder øjet!


Distinctive og Brilliant - Crisp 6500K hvid belysning med nul opvarmningstid. Perfekt til brug i høje bjælker, lave bjælker eller tågelygter.


Andre produkter

forlygter


Pakning og levering

Forsendelse:


Den normale pakke er neutral. Generelle o rders er pakket af vores virksomheds emballager, kundens tilpassede emballage er også tilgængelig.


For søtransport vil det koste 5-40 dage på rejsen; Med fly normalt 3-8 dage; Med ekspres 3-8 dage.


Normalt bekræfter vi med kunderne om fragtmåderne (for fragtdage og fragtbehov). Kunderne kan informere os om specielt nødvendige mærker og så videre.


Betalingsbetingelser:

T / T, Western Union, Money Gram, PayPal, Bankoverførsel: 70% indskud; 30% saldo før levering (for stor ordre)1. OEM logo laser gratis på ballast.

Bemærkning: MOQ 20 sæt, så laser gratis.


2. OEM print kit kasse - MOQ: 300 sæt

Bemærkning: Hvis du bestiller kitmængde over 300 sæt, kan du helt gratis hjælpe med at udskrive dit design OEM-udskriftshid-boks.


4. Brugerdefineret skimmel

LED forlygte skimmel, HID Ballast skimmelsvamp, harness skimmelsvamp, DRL led skimmel, led markør skimmelsvamp, nye design auto ledet osv.

Jeg har rig erfaring til at hjælpe store distributører til at tilpasse OEM designprodukter med stabil præstation. Der er mange af vores distributører, der allerede har succesfulde forretninger med EK OEM designprodukter.


Vi byder dig velkommen til at lave OEM-produkter fra EK, og EK har professionel teknikere og fremragende service for at sikre de perfekte OEM-produkter, du får.Vores firma

bil-light-engros


LANSEKO med professionel bilproducent tilbyder fremragende LED-forlygter med H13 / H7 / H9 / H11 / H8 / 9007/9008/9005/9006/5202/2504/9012, stort udvalg for alle forlygter, som dine biler har.

LANSEKO er en af de førende producenter og leverandører af køretøjslampe og køretøjstilbehør. Det fokuserer på at levere overkommelige og højkvalitets køretøjsledere og tilbehør. Vores mission er at give forbrugerne lysprodukter med stor ydeevne, som er blevet testet grundigt at levere professionelle tjenester.

LANSEKO tilbyder en omfattende serie af højkvalitetslys til bil, lastbil, trailer, båd, bus, lastbil, varevogn, campingvogn, camper, RV, etc.


LANSEKO blev grundlagt i 2005, som er beliggende i Guangzhou Med hi-tech industrielle og ledende vare LED arbejde lys, bil ledet forlygte, bil hoppe starter.


LANSEKO stringent udfører standard IS09001: 2000 systemkrav, sørg for at alle sælger produkter er kvalitetsstabile og sikre, produkter, der allerede har CE, RoHS certificering for at tilfredsstille kundens krav.


Vedvarende ingeniør forskning for at holde virksomheden vokser op hurtigt og holde i spidsen for auto dele felt. Med uafhængig F & U afdeling, marketing afdeling og god eftersalgsservice.

Du kan finde alle de positionslys og tilbehør, du har brug for i LANSEKO!

UTB8X84ularFXKJk43Ovq6ybnpXa5_.webp.jpg

HTB1ZuBgdoz.BuNjt_j7q6x0nFXar_.webp.jpg

Hvorfor vælge os?


1.Vi har god kvalitet.

Alle produkter vi sælger har bestået kvalitetstest og dobbelt kontrolleret inden pakning og forsendelse, vi gør vores bedste for at hjælpe dig med at undgå klager fra dine kunder.


2. Vi har l ow pris.

Vi tilbyder mest omkostningseffektive produkter, der hjælper dig med at vinde markederne lettere, samtidig med at du garanterer kvaliteten.


3. Vi har et bredt udvalg af biltilbehør.

Vi har passende typer af tilbehør til at opfylde dine vitale behov og tilbyde dig flere muligheder for at udvide din virksomhed så godt som muligt.


4. Vi har c onsiderate før og efter salg service.

Sammen med vores ingeniør team tilbyder vi salgsafdelingen dig vores bedste service og løsninger til at løse alt relateret spørgsmål, du møder.


Ofte stillede spørgsmål


1.Sampling rækkefølge:

Vi accepterer prøvebestilling for vores ledede kørelys. Men selvfølgelig, hvis du bestiller mere, får du bedre rabat.


2. OEM / ODM service:

OEM og ODM er til rådighed. Vi kan gøre lysene som dine krav og udskrive dit logo på lysene. Så længe dine ordrer er store nok.


3. Eftersalgsservice:

Vores garanti er 24 måneder. Hvis du finder lysene har nogle kvalitetsproblemer, når du har pakkerne, som f.eks. Pærer eller ballast, kan IKKE fungere, skal du tage nogle billeder og maile os. Afvis vores bekræftelse, vi sender udskiftningen til dig.


Tak for din opmærksomhed på vores ledede auto belysning produkt.

Eventuelt spørgsmål, send mig forespørgsel eller kontakt os direkte, vi vil tilbyde dig den bedste pris og bedste kvalitet.

Hot Tags: bedste ledet forlygte H7, Kina, producenter, leverandører, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like