Lanseko 7Plus High Power LED Lygte Kit 9005

Lanseko 7Plus High Power LED Lygte Kit 9005

G7 er vores klassiske og mest populære forlygte på markedet. Her er vores G7 opgraderede version --- 7 Plus LED forlygte: ※ Stabil ydeevne og lav defekt hastighed med Philips ZES chips; ※ Unik ekscentrisk heatsink design, som kan passe til flere biler; ※ Nem installation med super mini størrelse; ※ 360 ° justerbar stikkontakt; ※ Intelligent temperaturstyring driver med mini dimension; ※ God belysningseffekt med klar skærelinje.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer


Model

LSK-7PHL-9005W-5500LM

Strøm

24W pr. Pære

LED Mængde

16 PCS-PHI

Input (A)

2.1A ± 0.2A

Spænding

DC9-32V

Strålevinkel

360 grader

Anvendelse

Bil ledet forlygte

Beam Lumens

5500LM

Lang levetid

> 50.000 timer

Garanti

24 måneder


7 Plus Detaljerede billeder


QQ 图片 20180919173522.png

2-1.jpg

3-1.jpg

4-1.jpg

7-1.jpg


7 Plus LED forlygter

Vedligeholdelses- og driftsomkostningerne for Fan LED'er kan være i en højere ende. Og de er kendt for at reducere levetiden på dit køretøjs forlygter på grund af det støv de indsamler. Alle disse aspekter sammenlignet med Fanless LED'er gør vores 7 Plus Fanless LED-forlygte til en bedre mulighed for dig på grund af den lave omkostninger og bedre energieffektive løsning, vi leverer. Ikke alene er det omkostningseffektivt, men samtidig øger det lang levetid for dine køretøjs LED-forlygter. Gør det en bedre mulighed for dit belysningskrav.

Et perfekt lysmønsterfokuspunkt gør det muligt for den ledede pære at afspejle det samme som den originale halogenpære. Vores LED-forlygtepærer er designet til at udstråle perfekte strålemønstre alle sammen, samtidig med at du giver krystalklar LED-belysning.


Flere detaljer, se venligst 7 Plus LED forlygte plakat.

7 PLUS headlight.jpg

7 PLUS VS G7

全 型号


Emballage og forsendelse


1-1.jpg装运 图


LANSEKO Fabriksinformation

Vi har mere end ti års erfaring i auto belysning med mange forskellige slags produkter, deltager i mange internationale auto dele handelsshows, at arbejde med os vil give dig flere nye tjenester og forretninger.

LANSEKO fabrik


Relaterede Hot Selling Products

Nedenfor er vores gode produkter, som kan hjælpe dig med at udvide dine produktlinjer og skala nye højder. Du kan se, at vi har mange forskellige produkter, som kunderne kan vælge.

lanseko co

U-Light hovedprodukter.jpg


LANSEKO Professionel Salgsteam


SALGS TEAM.jpg


Vores stærke tjenester

Perfekt OEM & ODM service kan være til rådighed for dit mærke.

Prøver er tilgængelige. Velkommen til test.

OEM service

Hot Tags: Lanseko 7Plus High Power LED Lygte Kit 9005

Undersøgelse

You Might Also Like