H3 Led forlygtepære

Produktdetaljer h3 led forlygtepærepakker og -forsendelse Vores service Om Lanseko Ofte stillede spørgsmål Med store fremskridt inden for LED-teknologi i næsten enhver branche er det ikke overraskende, at de får en enorm indflydelse på en række applikationer til bilindustrien. Bilproducenter kigger ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer


h3 forlygtepære

Model
LSK-M1-H3W-4000LM
Strøm 20W
Type LED forlygte
Input (mA) 1.6A ± 0.2A
Spænding
DC9V-32V
bjælkevinkel 360 grader
LED-kvatitet
12/24 PCS
lumens 4000lm
Lang levetid Over 30.000 timer
Farvemateriale Aluminium
Garanti
2 år

2

3

5

4

6


pakker og forsendelse


1


Vores service


al


Om Lanseko


121

212


Ofte stillede spørgsmål


Med store fremskridt inden for LED-teknologi inden for næsten alle brancher er det ikke overraskende, at de får en enorm indflydelse på en række applikationer til bilindustrien. Bilproducenter søger at standardisere LED-forlygter i en række bilmærker og modeller i de næste par år på grund af deres ekstraordinære fordele.


Den første og mest indlysende af disse fordele er, at tilstedeværelsen af LED'er i forlygtskonstruktioner øger førerens synlighed; de er lysere og viser større detaljer. Dette gør det muligt for føreren at have yderligere støtte, når han kører under dårlige lysforhold eller under dårligt vejr. En anden fordel er, at LED'er er meget retningsbestemte; de kan reducere blænding og ubehag ved møde af trafikken, selvom LED-forlygter er betydeligt lysere. Dette skyldes, at al lysudgang er designet til at blive projiceret, hvor de skal - på vejen.


En LED-forlygte varer meget længere end de nuværende standardlygter, hvilket betyder større holdbarhed og lavere omkostninger til vedligeholdelse. Derudover giver de bildesignere og -producenter mulighed for at udforske slående nye forlygter-design, mens de integrerer avanceret teknologi som smarte forlygter, auto-dæmpning og hjørnende LED'er, der bøjer sig med vejen, når biler begynder at dreje.


Listen over fordele og innovationer, der har fulgt medtagelsen af LED-forlygter, fortsætter og fortsætter. Da lysdioder bliver den valgte lyskilde, bliver LED-test og kvalitetssikring også vigtig for enhver, der ønsker at fremstille et overlegen produkt, der inkluderer dem.


For at lære mere skal du udfylde en online-forespørgsel eller ringe til os i dag for at tale med en af vores kundesupport-specialister i dag.


Guangzhou LANSEKO Electronic Technology Co., Limited

Tlf .: + 86-20-2837 5105

Fax: + 86-20-2837 5105

E-mail: led@ulightcn.com

Skype: Bess @ Lanseko

Whatsapp: +86 13692659907

Hot Tags: h3 led forlygtepære, Kina, producenter, leverandører, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like