M3 H7 Car LED Bulb Kit

Vi er glade for at anbefale dig vores nyeste M3 LED-forlygter, der bruger PHI-ZES chips 5000LM høj lysstyrke, standardløgstørrelser som halogenlampe, men 300% lysere end halogenløg, det er godt at bruge til normale forlygter eller projektorlinser og alle få perfekt strålemønster. Prisen er også meget konkurrencedygtig og har indflydelse fra PHI-mærket. Så det er godt valg at starte det på dit marked.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer

M3 H7 Car LED Bulb Kit

M3 LANSEKO

Model

LSK-M3HL-H7W-5000LM

Strøm

25W pr. Pære

LED Mængde

12 stk PHI-ZES chip

Input (A)

2.1A ± 0.2A

Spænding

DC9-32V

Strålevinkel

360 grader

Anvendelse

Billygte eller tågelygter

Beam Lumens

5000LM

Lang levetid

> 30.000 timer

Garanti

12 måneder


Detaljerede billeder


IMG_6066.JPG

Flere specifikke detaljer

True Upgrade. Andre LED'er på markedet er for store, har ingen hotspot i strålemønsteret, eller de holder op med at arbejde efter nogle få måneder. M3 LED'en giver endelig en ægte opgradering i ydeevne, med dens kompakte størrelse, optisk korrekt udgang og høj pålidelighed. ZES-chipsene skinner i en ægte hvid 6500K farvetemperatur uden blink af blå til et OEM-udseende.

1.png

2.png

3.png

4

5

6


Emballage og levering

LED forlygte emballage brug Farveboks eller OEM boks til rådighed. shipping.jpg


Om LANSEKO

LANSEKO er producent af LED-belysningsprodukter til bilindustrien. Grundlagt i 2007 fokuserer vi på udviklingen af unikke produkter, der omfatter den nyeste LED og optisk teknologi.


LED-forlygtepærer er den perfekte udskiftning af fabriks halogenpærer, som er nemme at installere til venstre, højre, for og bag på dit køretøj. Ingen ændring er påkrævet, og du kan udskifte lagerhalogen forlygter direkte. Indbygget køleventilatorsystem og aluminium af høj kvalitet gør dem til en bedre funktion af varmeafledning. Der er en række ledede udskiftning forlygter til at passe forskellige køretøjer, herunder off-road, motorcykel, ATV / UTV og meget mere.

LANSEKO fabrik

HOVEDPRODUKTER

hold

201901111650473781752

lager

认证

LANSEKO viserKraftfulde OEM & ODM Services

Fabriks stærk OEM & ODM Service For at opbygge dit eget mærke.

OEM service


Kontakt os !!


Vi tilbagekalder vores produkter med en industriel ledende no-stress-garanti, og den bedste service og supportoplevelse er mulig.


Tøv ikke med at kontakte os!

( Cassie ) Skype / Whatsapp / WeChat : +86 18200783689

Hot Tags: h7 led kit, bil ledet, h7 ledet pære

Undersøgelse

You Might Also Like