9012 bedste forlygtepærer

9012 bedste forlygtepærer

Funktionerne i vores nyeste S1 plus ledelygte: 1, Virkelig arbejdslysstyrke på over 4500 lumen pr. Sæt, kan slå enhver LED-forlygte på det nuværende marked.2, Seneste varmeafledningssystem, Groove type køling design øger lampens kropsvarmeafledning område kraftigt, Hastighed opvarmet tab, lavere lampe kropstemperatur effektivt. Beskyt lampelegemet og forlæng LED'ens levetid.3 Ligner den originale halogenpærestørrelse, plug and play design, installer friendly.4, Nyeste digitale LED-driver og importeret Seoul-Y19 stablest kvalitetsstøtte.5, Basisjusterbar vinkeldesign kan få perfekt stråle mønster.6, Super lang levetid:> 50.000hrs7, Nem installation: mindre størrelse, plug & play, ingen skade på originale bil kredsløb.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer

S1 Plus 9012 Bedste Bil LED Lygtepærer

Model

LSK-S1Plus-9012W-4500LM

Strøm

20W

LED Mængde

16pcs-CSP

Input (A)

1.6A ± 0.2A

Spænding

DC9-32V

Strålevinkel

360 grader

Anvendelse

Bil ledet forlygte

Beam Lumens

4500LM

Lang levetid

> 50.000 timer

Garanti

24 måneder


9012 Detaljerede billeder


4-4.jpg

Funktioner


S1 p.png


Emballage og levering


S1 PLUS 包装 效果 图 .jpg装运 图


Om LANSEKO Fabriksinformation

LANSEKO-producenter af høj kvalitet LED-forlygter end andre OEM-producenter. Vi tilbyder disse overlegne produkter til en lavere pris end andre eftermarkedsvirksomheder ved at fremstille vores egne produkter og holde vores overhead lave. Vi har solgt LED-forlygter online siden 2007. Vores kundeservice og overlegne produkter adskiller os fra vores konkurrence. Vi stræber efter at besvare alle spørgsmål inden for 24 timer og står bag alt, hvad vi sælger. Vores mål har altid været at tilfredsstille kunden, men vi overskrider ofte alle forventninger med vores vilje til at løse alle problemer og behandle vores kunder, som vi håber at blive behandlet på.

LANSEKO fabrik


Relaterede mærkevarer


U-Light hovedprodukter.jpg


Professionelt salgsteam

Vi har et ungt, men professionelt salgsteam. 24/7 til din tjeneste.

SALGS TEAM.jpg


Vores OEM & ODM Service

> 10 kits, brugerdefineret logo vil være laser på chaufføren gratis.

> 200 kits, brugerdefinerede hardkasse vil blive designet og tilbyde gratis.

> 3000 kits, brugerdefinerede LED driver shell vil blive designet og tilbyde gratis.

OEM service


Vores kerneværdier


Vi vil have dig til at være tilfreds med dine nye lys, og vi vil sørge for at dette sker. Vi stræber efter at ikke kun levere de bedste lys, du kan købe, men den bedste online shopping oplevelse, du nogensinde har haft. Fra en nem at navigere og sikre hjemmesiden til samme dag forsendelse. Hvert trin i måden vi stræber efter at være den bedste. Hvis noget går galt, så skinner vi virkelig. Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at hver kunde er tilfreds med deres køb. Vi ønsker at sikre, at når du er færdig med at sende e-mail, chatte eller tale med en af vores kundeservicere, besvares alle dine spørgsmål, og at ethvert problem du måtte have, er løst.


Velkommen din forespørgsel !!! ( Cassie )


Skype: Cassie Li


Wechat / Whatsapp: +86 18200783689


Email: wholesales@ulightcn.com


Hot Tags: bedste forlygtepærer, 9012 led forlygte, 9012 pærer, bil led pære

Undersøgelse

You Might Also Like