9012 LED Auto Lygter til biler

9012 LED Auto Lygter til biler

Funktionerne i vores nyeste S1 plus ledelygte: 1, Virkelig arbejdslysstyrke på over 4500 lumen pr. Sæt, kan slå enhver LED-forlygte på det nuværende marked.2, Seneste varmeafledningssystem, Groove type køling design øger lampens kropsvarmeafledning område kraftigt, Hastighed opvarmet tab, lavere lampe kropstemperatur effektivt. Beskyt lampelegemet og forlæng LED'ens levetid.3 Ligner den originale halogenpærestørrelse, plug and play design, installer friendly.4, Nyeste digitale LED-driver og importeret Seoul-Y19 stablest kvalitetsstøtte.5, Basisjusterbar vinkeldesign kan få perfekt stråle mønster.6, Super lang levetid:> 50.000hrs7, Nem installation: mindre størrelse, plug & play, ingen skade på originale bil kredsløb.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer

S1 Plus 9012 LED Auto Lygter til biler

Model

LSK-S1Plus-9012W-4500LM

Strøm

20W

LED Mængde

16pcs-CSP

Input (A)

1.6A ± 0.2A

Spænding

DC9-32V

Strålevinkel

360 grader

Anvendelse

Bil ledet forlygte

Beam Lumens

4500LM

Lang levetid

> 50.000 timer

Garanti

24 måneder


9012 Detaljerede billeder


4-4.jpg

3-1

5-1

6-1

8-1

Funktioner


S1 p.png


Emballage og levering


S1 PLUS 包装 效果 图 .jpg装运 图


Om LANSEKO Fabriksinformation


LANSEKO fabrik


Relaterede mærkevarer


U-Light hovedprodukter.jpg


Professionelt salgsteam

Vi har et ungt, men professionelt salgsteam. 24/7 til din tjeneste.

SALGS TEAM.jpg


Vores OEM & ODM Service

> 10 kits, brugerdefineret logo vil være laser på chaufføren gratis.

> 200 kits, brugerdefinerede hardkasse vil blive designet og tilbyde gratis.

> 3000 kits, brugerdefinerede LED driver shell vil blive designet og tilbyde gratis.

OEM service


Vores kerneværdier


Innovation

Vi ser ikke problemer, vi ser måder til innovative nye produkter, der kan hjælpe dig. Vi lytter til dig, vores kunder og forsøger at tilfredsstille dine behov. Vi lærer altid, og dette er det første skridt til innovation. Hvorfor ser du så mange nicheprodukter på vores hjemmeside? Fordi kunderne beder om dem.


Stor kommunikation

Kommunikation er en tovejsgade. Ikke alene forsøger vi at give alle oplysninger, du skal bruge til at træffe en velinformeret beslutning, men vi lytter også, når der er mere brug for det. At købe online kan være en ikke-personlig oplevelse, men det behøver ikke at være! Ring til os, email os eller chat med os. Vi er altid her for at hjælpe dig med eventuelle produktspørgsmål. Næsten hver transaktion går perfekt uden nogen kontakt, men det er godt at vide, at vi er der, når du har brug for os.


Løbende forbedringer

Vi sætter pris på din feedback. Alle produktfeedbacker går direkte til vores produktteam. Vi bruger disse oplysninger til at gøre vores produkter bedre, lettere og lysere. Hvert LANSEKO-produkt har gennemgået en lang række tests og kontroller for at sikre, at det er det højeste kvalitetsprodukt, du kan købe. Innovation styrker tendenser og vi er i spidsen. Motorcykler er altid blevet tilpasset, men fremkomsten af LED-lyset har skabt en oversvømmelse af forandring. LED'en ser ikke kun godt ut, men er en stor sikkerhedsforbedring. Som LED-belysning fortsætter med at forbedre LANSEKO vil også fortsætte med at bevæge sig fremad.


Velkommen din forespørgsel !!! ( Cassie )


Skype: Cassie Li


Wechat / Whatsapp: +86 18200783689


Email: wholesales@ulightcn.com


Hot Tags: ledede auto lamper, førte pærer til biler, bil ledet

Undersøgelse

You Might Also Like