Brightest Driving OEM Tågelygter

Brightest Driving OEM Tågelygter

I dag tilbyder Lanseko stolt en bred vifte af automotive HID- og LED-belysningsprodukter til ethvert behov. Interiør eller Udvendig. Plus, vi lancerer nye produkter næsten hver måned. For nylig lancerede vi vores mindre størrelse V10P og anmeldelserne kan ikke blive bedre. 5 stjerner over hele linjen og til en pris, der ikke kan slå. Hvis du nogensinde har ønsket mere lys til din bil, så kig ikke længere.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer


klareste kørsel OEM tågelygter

Model
LSK-V10P-9005W-4000LM
Strøm 25W
Type LED forlygte
Input (mA) 2.8a ± 0.2A
Spænding
DC12V-24V
strålevinkel 360 grader
LED quatity
12 pc'er
lumens 4000lm
Lang levetid Over 30.000 timer
Farve Materiale Aluminium
Garanti
2 år

1

2

3


pakker og forsendelse


PACKING


Vores service


al


Om Lanseko


I dag tilbyder Lanseko stolt en bred vifte af automotive HID- og LED-belysningsprodukter til ethvert behov. Interiør eller Udvendig. Plus, vi lancerer nye produkter næsten hver måned.

For nylig lancerede vi vores mindre størrelse V10P og anmeldelserne kan ikke blive bedre. 5 stjerner over hele linjen og til en pris, der ikke kan slå. Hvis du nogensinde har ønsket mere lys til din bil, så kig ikke længere.


工厂

产品 1

产品 2


Ofte stillede spørgsmål


Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor alle de nye LED HL-kits, der sælges på Amazon og andre store markedspladser, er så billige, og hvorfor andre er så meget mere? Lad os dykke lidt dybere, før du tager LED-belysningen.


Der er masser af billige LED-forlygtsæt på markedet i disse dage - men du får hvad du betaler for. Før du handler på Amazon, eBay eller internettet, kender du handelens tricks.


LED-forlygter er alle raseri i disse dage. Bilproducenter omfatter dem på de fleste produktionsbiler, og der er også masser af eftersalgskonverteringssæt til rådighed. Hvis du er bilentusiast, har du uden tvivl tænkt på at opgradere dine forældede halogenpærer.


Spørgsmålet er, hvor starter du? Der er et utalligt antal LED kits til rådighed online, hvoraf mange har et spørgsmålstegneligt lavt pris tag - og billig er forlængende.


Men du kan tænke dig at tænke to gange, før du pisker din kredit bil til et sæt cheapo pærer. De fleste cut-rate LED'er er ikke alle de er sprængte for at være.


Det har intet at gøre med kvaliteten af forlygterens output. Mens lumen hjælper med at bestemme, hvordan en LED vil udføre, vil du også overveje følgende:


Lux: Dette er måling af lumen pr. Kvadratmeter. Det definerer pærens intensitet og hvor langt det vil skinne. Højkvalitets LED-kits har et fokuseret strålemønster for en større lux-tælling. På den anden side producerer billige enheder lys, der er spredt overalt og spildt. Som følge heraf når lyset ikke den rette afstand.

CRI: CRI er farvegengivelsesindekset. Det er en måling af en lyskilde evne til præcist at afsløre en objekts farver, sorteret på en skala fra 1 til 100. En høj CRI-bedømmelse giver mulighed for lysere output med samme lumens. Hvis en ledet forlygte ikke engang nævner disse andre vigtige metrics, er det nok et tegn på, at de ikke rigtig bekymrer sig om dem.


Sig nej til overclocking


Du har måske hørt om folk, der overklokkede deres personlige computere. Dybest set er det en handling at tvinge en komponent til at køre hurtigere end den var designet til.


Der er en grund produkt er ikke overclocked fra fabrikken - processen skaber ekstrem varme og nedsætter levetiden. Mange billige LED-kits har overklockede chipsæt, der giver dem mulighed for at producere et højt lumental i meget kort tid. Det tager ikke lang tid at enhederne overophedes og fejler. Beskrivelsen kan påstå, at lyset vil vare i 50.000 timer, når det i virkeligheden kun varer i 1000 timer eller mindre.


Kig efter bilspecifikke chipsæt


Næsten alle LED-kits på markedet bruger off-the-shelf chipsets. Det betyder, at de interne komponenter ikke er bygget specielt til bilindustrien. I stedet kan de bruges i en bil, husholdningslampe - du hedder det.


Køretøjer giver et hårdt og krævende driftsmiljø. Kun chipsæt designet til bilindustrien er op til udfordringen.


Hvor skyggefulde sælgere manipulerer kunder


Hvis disse billige LED-kits er så slemme, hvorfor køber så mange forbrugere dem, og hvorfor er deres stjerneklassificering så stor på amz? Det er enkelt - sælgere bruger mindre end etiske taktikker for at forvirre og manipulere købere. De opnår dette på nogle forskellige måder


Betalt anmeldelser


Crooked sælgere ansætter (for en nominel løn) folk til at gennemgå deres produkter. Som følge heraf får de en femstjernet rating for pennies på dollaren. Købere se denne fremragende score, formoder, at produktet er godt, og køb det. Her er en klassisk artikel, der beskrives som sådan. Faktisk er det falske anmeldelser.


Kvalitetsvariation


Du ved aldrig hvad du får, når du køber et billigt LED-kit.

Hot Tags: lyseste kørsel oem tågelygter, Kina, producenter, leverandører, tilpasset

Undersøgelse

Du kan også lide