H11B Led forlygtepære

H11B Led forlygtepære

Op til 220% lysere end dine standard halogenpærer. Sided H11B LED forlygter pærer bygget med luftfart aluminium og varer over 50.000 timer. Shock-Resistance design tåler hård håndtering til gade og off road vej. Yder beskyttelse mod kraftigt regn, fugt og støvende miljøer. Beskyttet mod nedsænkning i vand. Opvarmning og kortslutningsbeskyttelse
Chat nu

Produktdetaljer


Produktdetaljer


Lanseko H11B

Fatning
LSK-V10P-H11B-4000LM
Strøm 16W
LED-stil Auto belysningssystem
Input (mA) 1.52A ± 0.1A
Spænding
DC9V-32V
Strålevinkel 360 grader
Ansøgning Auto led forlygte
Beam Lumen 4000LM
Lang levetid Mere end 30000 timer
Farvetemperatur 6500K
Garanti
2 år

Tilgængelig model: ENKEL BAM: H1, H3, 880, 881; H7, H8, H10, H11 9005, 9006, 9012, PSX24. PSX26 P13, 5202;

HI / LAV BEAM: H4, H13, 9004, 9007


1. Ægte høj effekt, premium kvalitet og høj belysning SEO CSP LED-chips, nyeste teknologi 6063 flyaluminiums kølelegemet design for længere levetid og yderligere lyseffektområde.

2.Works under vand! Regnbestandig driver, hus og ventilator fungerer selv i ekstreme situationer: Driver og stik vandtæt niveau IP65

3. Levetid: Mere end 30.000 timer i 25 ° C omgivende rum; Mini Design, nem installation og montering. For de fleste køretøjer er det bare at plug-n-play direkte, men alligevel for nogle europæiske køretøjer eller nyeste køretøjer kan det være nødvendigt at installere belastningsmodstanderne for at undgå fejlkode eller blinke.

4.Fully to års garanti. Anvendelse: Udskiftning af forlygter. Krydsreferencenummer: H11B osv.


2

tågelys

førte-pærer

Dette H11B LED konverteringssæt erstatter din fabrik H11B halogenpære og konverterer den til LED. Ved at producere 4.000 lumen vil dette LED-sæt øge din synlighed markant. Et 100% plug and play-system denne LED-konvertering er let at installere og kræver ingen ændringer af dit køretøj. Dette er det mest avancerede LED-kit på markedet og dets 100% blæserfri !. Ikke flere voluminøse fans, der forårsager overophedning og høje svigtfrekvenser. Dette system bruger meget fremskredne kølespoler, der aldrig bliver varme og ikke optager noget tilføjelsesrum til installation. Valgfrie dekodere er tilgængelige til biler og lastbiler, der er udstyret med kørsel på dagen og autolys.


Andre produkter

Andet


Pakning og levering

HTB1m80daizxK1Rjy1zkq6yHrVXaP_.webp.jpg

betalingVores firma


bil led forlygte


bil-light-engros

LANSEKO gør altid vores bedste for at holde priserne så lave som muligt uden at ofre kvalitet, mangelfrekvensstyringen inden for 0,01% inden for 1 år, 0,1% inden for 18 måneder, 0,5% inden for 24 måneder. Og garantien er 2 år. Alle produkter skal bestå en streng inspektion, før de går ud og skal gennem fem kontroller i hele processen. Vi mener, at kvaliteten er en virksomheds sjæl. Derfor sætter vi altid kvalitet som det første hensyn.


LANSEKO producerer HID og LED'er mere end I 15 år har vi altid leveret den bedste pris og service til vores kunder. Jeg tror, at vi vil lade alle partnere føre markedet for automobillys


LANSEKO sætter ikke vores brand på en stenet vej.

Generelt er det TOP-valg for de førte begyndere, der ønsker at erstatte halogen og HID med LED.


Sammenlign med andre konkurrenter af samme kvalitet, vi bruger altid det bedste materiale og sælger den mest konkurrencedygtige pris. Som ikke kun en sælger, men også en udvikler, har vi meget strenge selvkrav til pålidelighed og kvalitet af vores produkter.


Det nuværende marked for førte forlygter er meget kaotisk, mens LANSEKO altid har fastholdt sin holdning i denne storm.

Sidst men ikke mindst vil jeg sige, at det ikke er dårligt at kunne beskrive vores produkter ærligt for vores kunder.


engros-ledede-forlygte


Ofte stillede spørgsmål


1. Sp .: Hvilke betalingsmetoder accepterer din virksomhed?

---- Vi accepterer T / T (bankoverførsel), L / C, Western Union, Money Gram, Paypal


2. Sp: Kan du droppe forsendelse?

---- Ja, vi sender normalt af DHL, UPS, FedEx eller TNT. Det tager normalt 3-7 dage at ankomme. Luftfartsselskab og søtransport også valgfri.


3. Sp .: Emballage

---- Neutral pakning i brun kasse / farveboks / tilpasset farveboks


4. Sp .: Garanti

---- 2 år, inden for et år, hvis ikke menneskelig skade, vil vi tilbyde erstatte gratis, inden for 2 år, leverer vi reparation med originale dele.

Hot Tags: h11b led forlygtepære, Kina, fabrikanter, leverandører, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like