H15-ledet forlygtepære

4.000 lumen pr. Pære, Bygget med industriens ledende CSP LED Chips, Clockable / justerbart design for optimalt strålemønstre, Aircraft Grade Aluminum Fin Radiator Heatsink, 6500k Farvetemperatur, Direkte udskiftning med din fabriks stik
Chat nu

Produktdetaljer


Produktdetaljer


Lanseko V10 PLUS Super stærkt forlygte Ledet forlygtepærer 12v H15

Fatning
LSK-V10P-H15-4000LM
Strøm 16W
LED-stil Automatisk belysningssystem
Input (mA) 1.52A ± 0.1A
Spænding
DC9V-32V
Strålevinkel 360 grader
Ansøgning Automatisk ledet forlygte
Beam Lumens 4000LM
Lang levetid Mere end 30000 timer
Farvetemperatur 6500K
Garanti
2 år

Tilgængelig model: SINGLE BEAM: H1, H3, 880, 881; H7, H8, H10, H11 9005, 9006, 9012, PSX24. PSX26P13, 5202;

HI / LOW BAM: H4, H13, 9004, 9007


funktion:

100% helt ny

High-Speed Silent Fan med 12.000RPM, som accelererer kølehastigheden

Med CSP-LED-chips af høj kvalitet opnås høj lysstyrkebelysning

Lavspændingsbeskyttelse, høj præcision konstant strøm indbygget driver

Vandtæt, stødtæt og lang levetid på op til 50.000 timer

Nem installation: Plug & play


LANSEKO med kun 2,5 mm mellem LED Chips tilbyder BEST Light-mønster og realiserer maksimal anti-refleks.

250% lysere end halogen.

2 års garanti - 100% tilfredshedsgaranti. Kontakt os først med eventuelle problemer, vi er her for at hjælpe!


tågelys

førte-pærer

Opmærksomhed:

1. Kontroller LED-lysets type og størrelse på dit køretøj for at bekræfte, om varen passer til den.

2. Sørg for, at bilen har haft tid til at afkøle korrekt, inden du starter installationsprocessen som en sikkerhedsforanstaltning.

3. Sørg for, at tændingen er slukket, og at tasterne er fjernet.

4. Fuldt undersøge forbindelsen mellem kontaktpunkterne, portene og ledningerne, da defekte forbindelser kan forårsage lysproblemer.

5. Hvis canbus-ledningssystemet viser tegn på problemer med advarselsfejl på instrumentbrættet: glødepærer, flimrende, kan kunderne kræve en advarsel / fejl, der afbryder belastningsmodstanden / dekoderen for at omgå fejlmeddelelsen.

6. Disse bilmodeller kan forårsage problemet, som BMW, Benz og nogle tyske biler.


Bemærk:

Internationale købere-Bemærk venligst:

Importafgifter skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Toldfri Afgifter er ikke inkluderet, du vil være ansvarlig for afgifterne

Pls bekræfter afgifterne hos dit lokale toldsted, inden du bestiller / byder


Andre produkter

Andet


Pakning og levering

HTB1m80daizxK1Rjy1zkq6yHrVXaP_.webp.jpg

betaling


Når du leder efter en nem mulighed for bedre forlygter til dit køretøj, er vores Head-konverteringssæt en simpel Plug & Play-opgradering, der er så simpelt som at skifte over en fabriks globe.


I gennemsnit vil de fleste halogen 55W lamper producere 850 lumen pr. Lampe, sammenlignet med 1.760 lumen pr. Lampe til vores løg. Vores Lumens må ikke forveksles med de overdrevne tal fra andre leverandører, vores pærer testes korrekt inde i et fotometrisk kugle. Al den lysstyrke er ubrugelig uden krævende lysfordeling, og det er her, vi virkelig hvor vi fører markedet. Vi har lagt masser af arbejde i at perfektere strålegeometrien for at sikre, at vores kits ikke forårsager blænding og forårsager uønsket lysdispersion. Vi backer op med en 30 dages penge tilbage garanti.


Vi har flyttet væk fra aktiv køling (fan kits) og vedtaget passiv køling. Passiv køling øger ikke kun pålideligheden væsentligt, men de fleksible kølebælter i vores pære giver mulighed for at bevare brugen af fabriks støvhætter, der holder vand- og støvbestandigheden i forlygthuset. Med lavere profil end et ventilatorkølet kit, er kompatibilitet og brugervenlighed også meget bredere.

Vores firma


bil ledet forlygte


bil-light-engros \engros-ledede-forlygte


Ofte stillede spørgsmål

Ønsker dine forlygter at skinne lysere og længere, men dine nuværende løg skærer det bare ikke? Vil du slippe af med den gamle gule lysfarve og give din tur et opdateret look med en kølig hvid lysstråle? Stop med at lede!


Disse LED-forlygtepærer giver en præcis lysstråle, der giver dig øget synlighed, en bred synsvinkel og en langt længere levetid end konventionelle halogenpærer.


Forlygter Eksperter LED-pærer er konstrueret til at vare en levetid. De ser bedst ud, de løber den sejeste, og de varer evigt. Disse pærer er top rated af en grund. Hvorfor afregne for noget andet, når du kan købe det bedste?


Derudover har vi lavet vores LED-sæt med det mindste design på markedet, så fitment er aldrig et problem. Afklaringen er omtrent den samme som de fleste af de fabrikspærer, du fjerner, så der er ingen chance for ukorrekt tilpasning. De fleste konkurrenter bruger store køleaggregater på bagsiden, der har svært ved at passe i de fleste lygter. Vores unikke aluminium fin radiatorer opfordrer til optimal afkøling af vores enheder, så de kan vare i livet.


Vores pærer er designet med direkte stik plug og play stik, der ikke kræver ledninger. Disse vil simpelthen plug-in til din fabrikk stik og udskifte din fabrik pærer med ingen nødvendige ændringer. Dette gør installationen en leg.


Hvis du vil have den nyeste teknologi, lyser den bedste kvalitet LED, som penge kan købe, se ikke længere. Køb fra LANSEKO!


Hot Tags: H15 ledet forlygte pære, Kina, producenter, leverandører, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like