Led kørelys ledede tågelygter til motorcykler

Led kørelys ledede tågelygter til motorcykler

Lanseko vi har altid følt, at din tur aldrig har været et redskab til at komme dig fra punkt A til punkt B. Det er et udtryk for mig selv, hvad du er, hvad du vil blive og hvor du vil hovedet. Det kan fortælle en historie om, hvad der inspirerer dig og hvordan du kan inspirere andre. Vi ønsker at give dem, der føler på samme måde de produkter, der kan hjælpe med at udvikle deres eget udtryk for deres køretøj. Lanseko er her for at blive. Vi startede små, drømte stort og lavede det. Alt tak til dig, vores kunde. Vi takker vores værdsatte kunder for at være en del af vores voksende firma og hjælper os med at bane vejen mod en lysere vej.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer


Led kørelys ledede tågelygter til motorcykler

Model
LSK-V10P-H4W-4000LM
Strøm 22W
Type LED forlygte
Input (mA) 2.8a ± 0.2A
Spænding
DC12V-24V
strålevinkel 360 grader
LED quatity
12 pc'er
lumens 4000lm
Lang levetid Over 30.000 timer
Farve Materiale Aluminium
Garanti
2 år
2

3

4

5

LOGO V10P开发信-4pakker og forsendelse


PACKING

包装


Vores service


al


Om Lanseko


Lanseko vi har altid følt, at din tur aldrig har været et redskab til at komme dig fra punkt A til punkt B. Det er et udtryk for mig selv, hvad du er, hvad du vil blive og hvor du vil hovedet. Det kan fortælle en historie om, hvad der inspirerer dig og hvordan du kan inspirere andre. Vi ønsker at give dem, der føler på samme måde de produkter, der kan hjælpe med at udvikle deres eget udtryk for deres køretøj. Lanseko er her for at blive. Vi startede små, drømte stort og lavede det. Alt tak til dig, vores kunde.


Vi takker vores værdsatte kunder for at være en del af vores voksende firma og hjælper os med at bane vejen mod en lysere vej.


工厂

产品 1

产品 2


Ofte stillede spørgsmål


Oplyser vi nogen information til eksterne parter?

Vi sælger ikke, handler eller på anden måde overfører dine personlige identificerbare oplysninger til eksterne parter. Dette omfatter ikke betroede tredjeparter, der hjælper os med at drive vores hjemmeside, udføre vores forretning eller servicere dig, så længe disse parter er enige om at holde disse oplysninger fortrolige. Vi kan også frigive dine oplysninger, når vi mener, at udgivelsen er passende for at overholde loven, håndhæve vores webstedspolitikker eller beskytte vores eller andre rettigheder, ejendom eller sikkerhed. Ikke-personligt identificerbare besøgsoplysninger kan dog gives til andre parter til markedsføring, reklame eller andre anvendelser.


Efter en transaktion vil dine private oplysninger (kreditkort, socialsikringsnumre, finanser osv.) Ikke blive gemt i mere end 60 dage.


Kun online privatlivspolitik:

Denne online privatlivspolitik gælder kun for oplysninger indsamlet via vores hjemmeside og ikke til oplysninger indsamlet offline.


Dit samtykke:

Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du vores websites privatlivspolitik.

Hot Tags: led kørelys ledet tågelygter til motorcykler, Kina, producenter, leverandører, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like