H4 Led Forlygte Bulb Conversion Kit

H4 Led Forlygte Bulb Conversion Kit

[Ny ankomst] Vores nye X10 bil førte forlygter til rådighed nu! 👍32W Høj Lysstyrke 👍god stråle mønster med konkurrencedygtig pris.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktoplysninger

Model
Lsk-X10-H4-6000LM
Magtkr.
TypeLED-forlygte
Input(mA)2.4A±0.2A
Spænding
DC9V-32V
strålevinkel360 grader
LED quatity
8 STK.
Lumen6000lm
Lang levetidOver 30.000 timer
FarvematerialeAluminium
Garanti
1 år

X10详情_01

X10详情_02X10详情_03X10详情_04X10详情_05X10详情_06X10详情_07


IMG_8635Øg din selvtillid under kørslen om natten: H11 LED-forlygtepæren er 1,5 x lysere end halogenpærer med rent hvidt farvelys, så du kan se mere og klarere for sikrere kørsel

Spar installationstid: Der er ikke brug for værktøj til at udskifte den nederste profil H11 LED-pære. Selvom fabrikshuset har et støvdæksel, eller der er begrænset plads på passagersiden

Ikke hyppigere udskiftninger: LED-forlygtepærer rammer en perfekt balance mellem ydeevne og levetid,

Fan design: H11 led lys funktioner smart køling, det heller ikke har irriterende støj, selv du har følsomme ører, kan du nyde din kørsel

Vil ikke blinde andre bilister: H11 LED forlygte nærlys pære har en perfekt stråle mønster for at sikre sikkerheden for begge chauffører, uden blænding eller mørke pletter reducerer din kørsel stress og udmattelse


Andre produkter

headlights


Pakning & levering


HTB1m80daizxK1Rjy1zkq6yH


Vores virksomhed


HTB1M8vwaU4WMKJjSspmq6AznpXaM_.webp.jpg

car-light-wholesale

wholesale-led-headlight

HTB1ZuBgdoz.BuNjt_j7q6x0nFXar_.webp.jpg

Hvad gør LANSEKO's pærer forskellig fra mange af sine konkurrenter er manglen på en fan, hvilket gør dem mere støjsvage end andre produkter. I stedet for en ventilator, de har passiv køling med en aluminium krop for forbedret varmeafledning. LANSEKO siger også pærer er tæt på samme længde som en halogen lampe glødetråd, hvilket resulterer i en stråle mønster, som du ville forvente fra en halogen pære. Disse pærer er IP65 vandtæt.


Prissat som en mid-range mulighed, LANSEKO pærer er en interessant mulighed, da de ikke har en køleventilator. For de fleste bilister, støj fra ventilatoren er ikke meget mærkbar, men følsomme ører kunne finde det irriterende. Du er dog handel levetid, da disse pærer er normeret til 20.000 færre timer end nogle af deres konkurrenter.


Hvis en pæres levetid ikke er et problem, så lanseko's pærer er ideelle for dig, da de tilbyder over gennemsnittet lysstyrke med stille drift.


Faq

Der er få dele på en bil, der påvirker alle aspekter af din køreoplevelse. Dine forlygter formår at ramme dem alle, fra stil til sikkerhed til selv det tidspunkt på dagen, du kan betjene. Når en del er så vigtig, så du helt sikkert ønsker at sikre, at du har det bedste produkt til rådighed. Her er flere af de bedste H11 pærer på markedet.


Bilproducenter installerer altid forlygteløg af høj kvalitet på nye biler. Og H11 pærer er nogle af de mest populære anvendte typer. Disse er enkelt stråle pærer, der er designet til brug i de lave og høje bjælker og også tåge lys til forskellige køretøjer typer.


Som enhver anden pære type, vil de brænde ud, når de kommer til slutningen af deres levetid. Når dette sker, skal du sørge for, at du vælger de bedste H11 forlygte pærer fra de mange eftermarkedet muligheder derude for at opretholde en god synlighed.


Når det er sagt, vores forlygte pærer og købe guide nedenfor er et godt udgangspunkt for din søgning efter top kvalitet udskiftning pærer.


Hot Tags: h4 led forlygte pære konvertering kit, Kina, producenter, leverandører, tilpassede

Undersøgelse

You Might Also Like