Ventilatorfri H11 Led forlygte

Typer af LED-lamper til biler LED-lys har altid været forbundet med bilindretninger, men i de senere år er de også begyndt at blive brugt udvendigt. Tågelygter er et af hovedområderne, der kan skiftes til LED'er. I det væsentlige hjælper de med at skinne en bred bjælke tæt på jorden under kørsel med lav hastighed, hvilket hjælper med at belyse de kanter, som du ellers ikke kunne se. Undersøgelser har vist, at det hvide lys, der produceres af LED-pærer, er lige så effektivt som de gule lys, der traditionelt bruges. Og for nogle mennesker tip det stilfulde udseende balancen til deres fordel. LED baglygter bliver også en populær tilføjelse til mange moderne køretøjer. Da de giver bedre synlighed, hjælper de trafikken, der følger dig, hvilket igen beskytter dig. De tilbyder også et øget energieffektivitet, hvilket skaber mindre belastning på bilens batteri er bygget til at modstå hårde kørselsforhold og kan vare 10 gange længere end glødepærer. Og de fleste kan installeres med en 'plug in and play'-proces, som ikke kræver, at du er bilekspert for at få dem til at køre.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer

Model
LSK-X5s-H11-6000LM
Strøm 20W
Type LED forlygte
Input (mA) 3.8A ± 0.2A
Spænding
DC12V-24V
bjælkevinkel 360 grader
LED-kvatitet
8/16 PCS
lumens 6000lm
Lang levetid Over 30.000 timer
Farvemateriale Aluminium
Garanti
2 år


X5-LED-forlygte

IMG_7082

IMG_7082-2

IMG_7091

IMG_7094


Hvordan vælger man en perfekt LED-forlygte 2?


Pris

Som vi allerede har nævnt i introduktionen kommer LED-lys til en højere pris end standardpærer, men det er en, som mange mennesker beslutter at være værd at betale på grund af de fordele, de bringer til deres køretøj. Selv om pris ikke altid er en indikation af kvalitet, kan den give noget af en retningslinje. Lavprismodeller har en tendens til at have reduceret lumenantal, hvilket betyder, at lysintensiteten ikke er så høj, og at de sandsynligvis også har en kortere levetid. På den anden side praler dyrere modeller ofte rivjernlumen og en længere levetid. Før du vælger dit valg, skal du dog kontrollere anmeldelserne for at sikre, at forlygterne lever op til deres høje prispoint.


Let at installere

Et stort antal LED-pærer kan monteres på under 20 minutter på en masse køretøjstyper, og detaljerede instruktioner bør gives, hvordan man gør dette sammen med forlygterne. Naturligvis, hvis du har skiftet billygter før, vil dette hjælpe dig med at udføre denne opgave lettere. Du skal også sikre dig, at forlygterne er korrekt justeret, så de ikke blænder og blænder modgående drivere. Det er værd at huske på, at nogle ældre køretøjer ikke er så ligetil at installere disse forlygter på, og du har muligvis brug for nogen professionel hjælp til at udføre opgaven med succes.


pakker og forsendelse


1


Vores service


al


Om Lanseko


5

生产 测试 图 .webp

xiangqinggXiangqing


Ofte stillede spørgsmål


Spørgsmål: hvilken tilstand er LEDs idé til?

A: LED-forlygter har en betydelig længere levetid end traditionelle pærer, og de kan også håndtere ekstreme vejrforhold bedre. Da de ikke udsender varme på samme måde som Halogenpærer, er de i stand til at modstå skarpe overgange mellem varme og kolde temperaturer. Mange lover også et højt ydeevne i vådt og tåget vejr. Vi har allerede diskuteret, hvordan de er lysere end almindelige forlygter, hvilket gør dem bedre til natkørsel, især svagt oplyste områder.


Spørgsmål: Hvordan sammenlignes LED-forlygter med HID?

A: Både LED og HID (høj intensitet) forlygter er lysere end standard halogenlamper. Og mens HID-pærer er strammere, gør dette ikke nødvendigvis dem bedre. Deres lysstyrke kan føre til, at omgivende områder dyber dybere ned i skygge og potentielt kan gøre det vanskeligt at få øje på en krydsende fodgænger. Under tåge forhold kunne det skabte blåhvide lys reflektere tilbage på dig og føre til midlertidig blindhed.


Hot Tags: fanless h11 led forlygte, Kina, fabrikanter, leverandører, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like