X5S Led forlygte

LED-forlygter er den seneste innovation inden for køretøjets fremadbelysning. De er meget lysere end almindelige halogenpærer og så lyse som 20W HID forlygter. LED-lys bruger meget mindre strøm og tændes med det samme sammenlignet med deres halogen- eller HID-modstykker.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer


Model
LSK-X5s-9005W-6000LM
Strøm 20W
Type LED forlygte
Input (mA) 3.8A ± 0.2A
Spænding
DC12V-24V
bjælkevinkel 360 grader
LED-kvatitet
8/16 PCS
lumens 6000lm
Lang levetid Over 30.000 timer
Farvemateriale Aluminium
Garanti
2 år


X5-LED-forlygte

IMG_7155

IMG_7155-2

IMG_7164

IMG_7172


pakker og forsendelse


X5包装盒


Vores service


al


Om Lanseko


5

生产 测试 图 .webp

xiangqinggXiangqing


Ofte stillede spørgsmål


Mens mange LED-forlygter tilbyder lignende funktioner, er ingen to modeller nøjagtigt de samme. Så du bør tage dig tid til at overveje nogle af de vigtigste egenskaber, der vil påvirke din samlede køreoplevelse. Her er nogle af de vigtigste funktioner, som du kan sammenligne og kontrast for at bestemme, hvilke LED-lys til biler der er bedst til dit køretøj.


Kompatibilitet

Før du køber LED-forlygter, skal du huske, at du skal opgradere hele forlygten eller bruge et opgraderingssæt til at skifte pærer. Kontroller LED-pærestikketyper og modelnumre for at se, hvad der bedst passer til billygterne. Rådfør dig med køretøjets håndbog, kig online eller tal med en bilekspert, hvis du er usikker. Der er ikke mere frustrerende end at købe nogle forlygter kun for at finde ud af, at de er inkompatible.


lovligheden

Loven vedrørende LED-forlygter varierer fra stat til stat, men generelt er de vejretlige, hvis de projicerer en bjælke, der giver synlighed mellem 50 og 100 meter foran. I det væsentlige betyder dette, at de er lyse nok til at blive set, men ikke så lyse, at de vil blinde andre trafikanter. Det er klart, at du er nødt til at huske, at andre stater og lande har forskellige regler og forskrifter.


Lumen af LED-lys

Den næste skala, som det er værd at diskutere mere detaljeret, er antallet af lumen, som forlygterne udsender. Enheder med mindre intensitet er mellem 6.000 og 6.400 lumen, men de giver stadig et godt lysniveau i over 500 m i en lige linje, hvilket gør dem velegnet til de fleste af bilisterne. Ét niveau op, vi har forlygterne på omkring 8.000 lumen, der er i stand til at belyse alt mellem 600 - 700 m. Selvom de er enheder med 'medium' intensitet, er de stadig stærkere end alle halogenpærer. Til sidst har vi højintensitetsenhederne på 10.000 lumen, der kan belyse gaden, som om det var dagslys, og de kan endda bruges i kombination med en varm farvet film. Du skal dog være forsigtig med blændende modgående trafik, mens du bruger dem, hvorfor det er så vigtigt, at de justeres korrekt, så de vender nedad i stedet for lige foran.


Lanseko har et stort udvalg af LED-forlygter til et stort udvalg af køretøjer. For at komme i gang skal du vælge en perfekt lampe til din bil, bedes du venligst kontakte os.

Hot Tags: x5s forlygter, Kina, producenter, leverandører, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like