H15 Led Drl High Beam Pære

H15 Led Drl High Beam Pære

4.000 lumen pr pære, bygget med branchens førende CSP LED Chips, Urable / justerbar design for optimale strålemønstre ,Aircraft Grade Aluminium Fin Radiator Heatsink, 6500k Farvetemperatur, Direkte udskiftning med din fabrik stik
Chat nu

Produktdetaljer


Produktoplysninger


Lanseko Super lyse forlygte Led Forlygte Pærer H15 med fan design

Stikket
LSK-X7B-H15-4000LM
Magtkr.
LED-typografiAutomatisk belysningssystem
Input(mA)2.4A±0.1A
Spænding
DC9V-16V
Strålevinkel360 grader
ProgramAuto ledede forlygte
Strålelummen4000LM
Lang levetidMere end 30000 timer
Farvetemperatur6500.000 kr.
Garanti
2 år

Funktion:

100% helt ny

High-Speed Silent Fan med 12.000 OMDr./min., som accelererer kølehastigheden

Med CSP LED-chips af høj kvalitet lave høj lysstyrkebelysning

Lavspændingsbeskyttelse, indbygget højpræcisions konstantstrømsdriver

Vandtæt, stødsikker og lang levetid op til 50.000 timer

Nem installation: Plug & play


LANSEKO med kun 2,5 mm mellem LED Chips tilbyder BEDSTE Lys mønster og realisere maksimal anti-blænding.

250% lysere end Halogen.

2 års garanti - 100% tilfredshedsgaranti. Kontakt os først med eventuelle problemer, vi er her for at hjælpe!


IMG_7640IMG_7646IMG_7648IMG_7654IMG_7659IMG_76191


Opmærksomhed:

1. Kontroller LED-lysbasen og størrelsen på dit køretøj for at bekræfte, om varen passer til det.

2. Som en sikkerhedsforanstaltning skal du sørge for, at bilen har haft tid til at køle ordentligt ned, før installationen påbegyndes.

3. Sørg for, at tændingen er slukket, og at tasterne er fjernet.

4. Undersøg fuldt ud tilslutning af kontaktpunkter, porte og ledninger, da defekte forbindelser kan forårsage belysningsproblemer.

5. Hvis canbus ledninger system viser tegn på problemer advarselsfejl på instrumentbrættet: pærer fiasko, flimrende, kunder kan kræve en advarsel / fejl annullere belastning modstand / dekoder til at omgå fejlmeddelelsen.

6. Disse bilmodeller kan forårsage problemet, ligesom BMW, Benz og nogle Tyskland biler.


Bemærk:

Intemational Købere-Bemærk venligst:

Importafgifter og -afgifter er ikke inkluderet i vareprisen eller forsendelsesgebyrerne. Told klare gebyrer er ikke inkluderet, vil du være ansvarlig for de afgifter

Pls bekræfte gebyrer med dit lokale toldsted før bestilling / budgivning


Andre produkter

other


Pakning & levering

HTB1m80daizxK1Rjy1zkq6yHrVXaP_.webp.jpg

payment


Når du leder efter en nem løsning til bedre at præstere forlygter til dit køretøj, er vores Head conversion kits en simpel Plug & Play-opgradering, der er så enkel som at skifte over en fabriksklodne.


I gennemsnit vil de fleste halogenlamper 55W lamper producere 850 lumen pr. lampe sammenlignet med 1.760 lumen pr. lampe til vores pærer. Vores lumen er ikke at forveksle med de overdrevne numre af andre leverandører, vores pærer er korrekt testet inde i en fotometrisk kugle. Alt det lysstyrke er ubrugeligt uden krævende lysfordeling, og det er her, vi virkelig fører markedet. Vi har lagt masser af arbejde i at perfektionere strålen geometri for at sikre, at vores kits ikke vil forårsage blænding og forårsage uønsket lys scatter. Vi støtter dette op med en 30 dage pengene tilbage garanti.


Vi har bevæget os væk fra aktiv køling (ventilator kits) og vedtaget passiv køling. Passiv køling øger ikke kun pålideligheden væsentligt, men de fleksible kølebælter på vores pære giver mulighed for at bevare brugen af fabrikkens støvhætter, der opretholder forlygtehusets vand & støvmodstand.  Med lavere profil end en fan afkølet kit, kompatibilitet og nem installation er også meget bredere.

Vores virksomhed


car led headlamp


car-light-wholesale\wholesale-led-headlight


Faq

Vil du have dine forlygter til at skinne lysere og længere, men din nuværende pærer bare ikke skære det? Ønsker du at slippe af med den gamle gule lys nuance og give din tur en opdateret look med en kølig hvidt lys stråle? Du behøver ikke lede længere!


Disse LED forlygte pærer vil kaste en præcis lysstråle, der vil give dig øget synlighed, en bred betragtningsvinkel, og en meget længere levetid i forhold til konventionelle halogen pærer.


Forlygte Eksperter LED Pærer er konstrueret til at vare hele livet. De ser de bedste ud, de kører de sejeste, og de varer evigt. Disse pærer er topkarakter for en grund. Hvorfor nøjes med noget andet, når du kan købe det bedste?


Derudover har vi lavet vores LED-sæt med det slankeste design på markedet, så det aldrig er et problem. Frirummet er omtrent det samme som de fleste af de fabrikslærer, du fjerner, så der er ingen chance for forkert tilpasning. De fleste konkurrenter bruger voluminøse køleenheder på bagsiden, der har svært ved montering i de fleste forlygte forsamlinger. Vores unikke aluminiumfinneratorer fremmer optimal køling af vores enheder, så de kan holde hele livet.


Vores pærer er designet med direkte pasform stik og spille stik, der kræver ingen ledninger. Disse vil simpelthen plug-in til din fabrik stik og erstatte din fabrik pærer uden ændringer påkrævet. Dette gør installationen til en leg.


Hvis du ønsker den nyeste teknologi, bedste kvalitet LED-lys, at penge kan købe, du ikke lede længere. Køb fra LANSEKO!


Hot Tags: h15 førte drl fjernlys pære, Kina, producenter, leverandører, tilpassede

Undersøgelse

You Might Also Like