LED Canbus Lights Automotive

LED Canbus Lights Automotive

Super lyse LED forlygte ultimative auto led udskiftning, auto ved hjælp af niveau chips. Høj effekt 10000LM 90W pr. sæt. Royal design bedst for nat kørsel led lys lamper.
Chat nu

Produktdetaljer


Produktoplysninger


LED-lys bildele


Model
UL-X9-H1-10000LM-6500K
Magtkr.
LED-navn10000LM LED-lampe
Spænding9V-32V
Justerbar
360 graders justerbar
StilJusterbar LED-lampe
ProgramLys bildele
Levetid
Over 50.000 timer
Farve6500.000 kr.
Waranty1 år


未标题-1Certificeringer


CertificationsPakke & logistik


32


Gurantee-guide


1


Professionel fabrik


8


Lidenskabelig Salg Team


6Kraftfuld OEM-tjeneste


1

Fordele ved LED Forlygter


Forbedret lyskvalitet: Generelt er det lys, der udsendes af en LED-forlygte, skarpere og hvidere i forhold til det, der produceres af andre forlygter som halogen og wolframglødetråd. For chauffører, indebærer dette, at de vil have øget synlighed i svagt lys situationer og forbedret nat køreoplevelse.


Forlænget levetid: Selvom LED-forlygterne har en ekstra omkostning, gør deres forventede levetid dem værdien værd. De fleste LED forlygter kan overleve i omkring 20 år, som regelmæssigt er en bils levetid. Desuden kræver disse forlygter ikke nogen vedligeholdelse eller udskiftninger dermed ingen ekstra omkostninger.


Forbedret udseende: Producenter er i stand til at producere mange former og størrelser af LED-forlygter på grund af den kompakte størrelse af LED-lamper. Dette forbedrer generelt hele det udvendige design af en bil. Med stigningen i popularitet i brugen af LED forlygter, er mærker nu konkurrerer om at producere stærke LED design.


Nem installation: Nye LED-forlygter er designet til at gøre monteringsprocessen ubesværet. Det vil kræve, at du mindre end en time til at passe forlygterne med succes til din tur. Nogle er faktisk designet til direkte at tilslutte og spille.

Hot Tags: LED canbus lys automotive

Undersøgelse

You Might Also Like