Definition af Xenon forlygter

- Nov 27, 2017-

Xenon, xenon (gammel oversættelse) er et kemisk element, dets elementære symbol er XE, dets atomnummer er 54, er en farveløs og smagløs sjælden gas, udledningen er blå. Der er en begrænset mængde xenon i jordens atmosfære. Xenon lampe kaldes også gasafladningstype hovedlampe, det bruger højtryks xenon, lysbue som erstatning for den traditionelle glødelamper, der er lysemitterende, høj lysstyrke.

Bil Xenon forlygter Det bruger en matchende elektronisk ballast, bilbatteriet til at levere 12V DC strøm gennem oscillationskredsløbet til en højere frekvens af vekselstrøm, start øjeblikket gennem trin-up transformeren til 23kv over udløserspændingen, xenon forlygter i Xenon-ionisering for at danne en bueudladning. Ved at fordampe metalhalogenidet inde i pæren stabiliserer og lyser buen lysstyrken, hvilket giver et stabilt forlygtsbelysningssystem til bilen.

Xenon forlygter kaldes også HID-gasudladningstypelygter, som bruges til at erstatte traditionelle wolframkabler med højtryks xenon indpakket i kvartsslanger, der giver højere farvetemperatur og mere koncentreret belysning.

Fordi Xenon-lampen skal bruge højspændingsstrøm til at aktivere Xenon og danne en stråle af Arc-lys, kan det fortsætte med at aflade lys mellem de to elektroder. Kraften i den almindelige bilpære når 65 watt, og xenonlampen behøver kun 35 watt, reducerer næsten 1 gang gange. Xenon-lampen kan naturligvis reducere belastningen af ​​køretøjets elsystem. Xenon-lampens farvetemperatur mellem 4000k-6000k, langt højere end almindelige pærer. Det har høj lysstyrke, xenon lampefarve har en række farver at vælge imellem, den originale bil er generelt 4300K. På grund af dens farvetemperatur og halogenlampe tæt, gennemtrængende kraft, kan det forbedre natsikkerheden.