Holdbarheden af Automotive LED-pærer

- Jun 29, 2019-

Når du kører dit køretøj i mørke områder eller om natten, du har brug for holdbare pærer, der ikke vil svigte dig, når du navigerer din bil. Det er et kendt faktum, at de automotive LED pærer sidste 10x længere og kørsel uden dem kan risikere livet for passagererne og sikkerheden af køretøjet, hvilket også fører til at bryde loven.


Derfor skal du finde det nødvendigt at købe LED pærer på grund af deres pålidelighed samt deres langvarige eksistens. Disse pærer kommer i forskellige typer, priser og lysstyrke, med mange af dem anses for at have en standard størrelse, der passer i alle køretøjer.Forskellige overvejelser:


Levetiden for LED-pærer

Almindelige glødelamper har normalt brug for udskiftning oftere i forhold til LED pærer. Dette skyldes, at normalt har en levetid på 400 til 600 timer. LED pærer har en generel levetid på 50.000 timer, hvilket betyder, at bruge lysene i gennemsnit 10 timer dagligt giver dem en forventet levetid på 13,7 år.

Med bremselys, hjørnelys, kofangerlys og baglygter, der kræver hyppige udskiftninger af deres pærer, kan køb af LED-pærer sikre, at du sparer omkostninger ved udskiftning af almindelige glødepærer. Under købet bør du overveje de mange typer, bestemme deres kvalitet, forstå deres installation og kende de præcise datoer for udskiftning.


Kvaliteten af Auto LED pærer

Når du køber LED pærer, skal du undersøge deres kvalitet først. Holdbarheden af ægte LED pærer betyder, at de er af høj kvalitet, og de behøver ikke hyppige udskiftninger. Desuden har LED-pærer af høj kvalitet ikke tendens til dæmpning ved langvarig brug.

LED pærer produceret af velrenommerede mærker har det originale udstyr producent mærker på dem for ægthed. OEM-mærket viser, at deres produktion afspejler den præcise kvalitet og det præcise krav i forhold til de pærer, der var fastgjort i køretøjerne, da det forlod fabrikken for første gang.

Når du søger efter autoled pærer af høj kvalitet, bør du identificere, om pæren har et "E"-mærke på den for at bestemme dens kvalitet. Mærket viser, at LED-pæren er tilladt til brug på vej. Nummeret ved siden af bogstavet "E" fortæller også kunderne om, hvor kvalitetstesten af pæren fandt sted.


Udskiftning af LED-pærer

Automotive LED pærer er langvarige, og når du udskifter dem, bør du overveje at gøre det for begge par samtidigt, selv når kun én af dem er brudt ned. En sådan øvelse afhænger imidlertid af de særlige pærer, der skal udskiftes.

Forlygte pærer og tågelygter bør udskiftes samtidigt, fordi de begge har samme levetid, hvilket betyder, at den anden vil sandsynligvis blæse ud, så snart du udskifter den beskadigede.

Det vil også spare dig for meget tid, hvis du udskifter dem parvis end at gentage processen senere. Du bør dog overveje at skifte pærer til sidelys, baglygter, bremselys og indikatorer individuelt, når det er nødvendigt.