Hvorfor er min LED forlygter flimrende?

- Jan 10, 2020-

Forlygte producenter er kommet langt i at løse det tidligere fælles problem med flimrende lys. Der er dog stadig tilfælde, hvor brugerne bemærker, at de har LED forlygte flimmer under kørslen.


Hvis du spørger dig selv- Hvorfor min førte forlygter flimmer? eller Hvordan man kan lave flimrende led forlygter? her er de oplysninger, der vil hjælpe dig ud.


Hvorfor er min LED forlygter flimrende?


En almindelig årsag til lyset flimmer er en mislykket kommunikation mellem computeren system af din bil og det elektriske system af LED forlygter. En anden almindelig årsag til flimrende LED forlygter er en usikker ac strømforsyning.


Den dårlige nyhed er, at der er mange andre mulige grunde til, at forlygterne flimrer. Det kan være tidskrævende at finde ud af, hvad det præcise problem er, og du skal muligvis konsultere en mekaniker for at være helt sikker på årsagen, og hvordan du løser det.


Den gode nyhed er, at forlygte problemer kan løses i de fleste tilfælde. Ofte behøver du kun at tilføje et ekstra stykke til kredsløbet for at holde LED svarer korrekt til bilerne elektriske system.


Hvis det er mislykkedes kommunikation, det simpelthen har at gøre med det faktum, at de fleste biler på vejen i dag stadig er bygget med xenon eller halogen lys. Udskiftning af disse for lysere LED alternativer betyder også at ændre, hvordan lysene reagerer på bilens computer.


Forlygte problemer kan være forårsaget af en inkonsekvent elforsyning er et fælles problem med lys, ikke kun forlygter. Led'erne er faktisk ikke flimrende, men tændes og slukkes med en meget hurtig hastighed, som for dine øjne ser ud som flimrende.


I modsætning til andre former for belysning som glødelamper, led forlygte problemer er forårsaget af LED-lys slukke, når spændingen vakler. Da der er næsten ingen forsinkelse, de er i stand til at slukke og på med en hastighed, der ligner flimrende.


Hvis du hellere vil udskifte dem og finde løsning,velkommen til at kontakte os.