Laser Spotlight Led

kommercielle laserlamper er et godt valg. Efter at have lært mere om laserlygter, er det nemt at se, hvorfor laserlygter i bilbelysning giver god mening.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer

Plakat

spotlight2

IMG_4919

IMG_4939

spotlight


pakker og forsendelse


7


Vores service


oem1


Om Lanseko


新 谷 歌 1

新 谷 歌 2


6


Ofte stillede spørgsmål


Det er svært nok til at rive rundt i et vanskeligt racerbane i bredt dagslys, hvad så meget mere på en græs-sort nat. Men det er når laserlyset på Audis nye R8 superbil i 2017 kommer til sin egen.


I Audi huser hvert spotlight-modul fire kraftfulde, kompakte laserdioder, hver kun 300 mikrometer i diameter. (R8's standardlygter har 37 LED'er i hver enhed til at styre både lav- og fjernlysfunktioner). Disse dioder pumper blå laserstråler i en bølgelængde på 450 nanometer gennem fosfor, som omdanner en del af den til en varmere farve. Denne fosforescens (for at angive det med etymologisk nøjagtighed) skaber sammen med den resterende blå hvidt lys ved en farvetemperatur på 5.500 Kelvin - en iøjnefaldende, dagslys-efterlignende farvetemperatur uovertruffen med selv de bedste LED'er.


Men kraftige laserstråler, selv om de kan se temmelig lyse ud, selv efter 3 km, er sammenlignelige tynde bjælker. Hvis spotlights kan bygges for at have den samme kasteafstand og forblive lyse nok, kan de muligvis være mere øjet tiltalende på grund af deres federe bjælker.


Så kommercielle laserlamper er et godt valg. Efter at have lært mere om laserlygter, er det nemt at se, hvorfor laserlygter i bilbelysning giver god mening.

Hot Tags: laser spotlight ledet, Kina, producenter, leverandører, tilpasset

Undersøgelse

Du kan også lide