Off-road led lette barer til lastbiler

Hvorfor har vi brug for laserlys? Der er mange grunde til, at anvendelse af laserlys er en fordel. Brugen af laserlys til biler og i laserlysbiler forlygter har forbedret mange aspekter af kørsel. For det første lyser laserlygter flere gange mere end LED-lys kan. når 500 til 3000 meter. For det andet overstiger belysningens rækkevidde og gennemtrængning LED'erne, fordi laserlyset er et smalt sted. Dette forbedrer sikkerheden under natkørsel eller regnfulde og tåge kørselsforhold. Laser-forlygter bruges også i adaptive teknologiske applikationer, som automatisk at kontrollere lysstyrken, når andre biler nærmer sig, hvilket reducerer risikoen for svækkelse af synet. På mange måder er laserlygter bedre end LED'er. De har en hurtig responstid, dæmpning af lav lysstyrke, er mindre, bruger mindre energi og har en længere levetid. Bare tag sagen om belysning. Belysningsniveauet med laserlys er over 60% af LED'erne. Lasere kræver også mindre med hensyn til kølesystemer.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer

mg src = "/ Indhold / upload / 2019275847 / 201909211610156738101.jpg" alt = "Plakat" />

详情 laser

IMG_5015

IMG_5070

IMG_5120

IMG_5125

pakker og forsendelse


7


Vores service


oem1


Om Lanseko


新 谷 歌 1

新 谷 歌 2

6


Ofte stillede spørgsmål


Hvad forhindrer os i at bruge flere af dem? I bilverdenen er omkostningerne til forlygter relativt høje, når det kommer til avancerede modeller. Når efterspørgslen efter automatiserede biler stiger, er laserbelysning et meget godt valg. De automatiserer og registrerer omgivende forhold bedre end konventionelle lys. Kommercielle laserlamper er et godt valg. Efter at have lært mere om laserlygter, er det nemt at se, hvorfor laserlygter i bilbelysning giver god mening.


Laserstrøm off road LED er stadig en meget ny teknologi. Her hos Lanseko er vi glade for at se de fulde fordele ved disse typer LED-pærer på vejen i fremtiden!

Hot Tags: off road led lysstænger til lastbiler, Kina, fabrikanter, leverandører, tilpasset

Undersøgelse

Du kan også lide