7440 Amber Led Canbus

7440 Amber Led Canbus

▲ HALV ET GARANTI FOR ÅR og 100% pengene tilbage-garanti. ▲ Bedre synlighed: Høj fokus og maksimal lyseffekt med et bredere og længere belysningsområde, sikrere natkørsel! Intet mørkt sted, intet tåget lys. Ægte watt og lumen gør forlygter pærer mere holdbare, men bliver sjældent svage. ▲ Mindste pærestørrelse og LETINSTALLATION: Kan installeres i 20 minutter. Intet relæ. Ingen kondensatorer. Ingen ekstra ledninger. Bare Plug and Play, du finder installationen lige så let som kagen. Indbygget ballast kan spare mere plads. ▲ Vandtæt og varmebeskyttet med integreret køleflis og ventilator til varmeafledning. Regnbestandig driver, hus og ventilator fungerer selv i ekstreme situationer. Automatisk kortslutningsbeskyttelse.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer


LANSEKO 7440 Anti Hyper Flash Canbus LED blinklys W21W WY21W Blinker pærer, ingen belastning modstand behov

Model
LSK-CB4W-7440-1000LM
Strøm 24.2W
Type SMD LED
Input (mA) 3.8A ± 0.2A
Spænding
DC10V-50V
bjælkevinkel 360 grader
LED-kvatitet
10 stk
lumens 1000lm
Lang levetid Over 30.000 timer
Farvemateriale Aluminium
Garanti
2 år


Første og nogensinde LED-pære med indbygget belastningsmodstand for at annullere hyperblitz-problem, mens du opgraderer til LED ved blinklysposition

Sand 25W effekt, 3 gange lysstyrken på den originale halogenpære, plug and play, behøver ikke ekstra belastningsmodstandstråd længere.

pasningsstørrelse 7440, 7440A, T20, W21W, må kun bruges på blinklysposition !!! Brug ikke på position med lys altid tændt.

Orange farve, enkelt filamentfunktion, 10 smd 3030 chips på hver pære, 1000 lumen total output på begge pærer (ny version reducerer lysstyrken for at undgå interferens i den kommende trafik)

2 års LANSEKO Produktionsgaranti, garanti inkluderer udskiftning eller udskiftning.

201906131041532478638201711271318429556870

Sikker og stilfuld kørsel

Lyser op hele objektivet i strålende ravgult lys. Med fire gange lysstyrken for en almindelig halogenlampe bemærkes dit blinklys øjeblikkeligt. Bekymringsløs køreoplevelse gør din rejse mere komfortabel.


Rigtig præstation

Smukt, skarpt lys. Fremragende til blinklys. Vores nye LED-pærer er en øjeblikkelig opgradering af udseendet og ydeevnen til belysningen på din bil.

Fit størrelse: 7440, 7440A, 7440NA, 7441, W21W, WY21WAndre produkter

forlygter

Bemærk:

Sørg for, at din LED-pære er 7440 kilesokkel inden du bestiller.

Hvis du stadig ikke er sikker på, hvad LED-lyset passer til din bil, bedes du kontakte os for hjælp.


Kvalitetsgaranti:

* Strengt test inden forsendelse.

* Professionel emballage.


Pakning og levering


pakkeVores firma

HTB1M8vwaU4WMKJjSspmq6AznpXaM_.webp.jpg

Længere levetid

Op til 30.000 timers levetid sammenlignet med 2.000 timer for traditionelle pærer.


Hurtigere belysning

LED lyser 0,2 sekunder hurtigere end glødepærer. Ved normale motorvejshastigheder giver hurtigere belysning andre chauffører 28 ekstra fod af afstand til at bemærke. .


600% lysere end bestande glødelamper / halogenlamper

Cirka 1300 lumen pr. 7441/7440 LED-pære, hver pære indeholder 6 stk høj effekt og lysbelysning genunin lysdiode chips.


Meget mindre varme

På grund af ledede pærer trækker meget mindre strøm end materielampe, og hele aluminiumsmaterialet til varmeafledning til det bedste varmekølsystem og længere levetid.


Kompatibel med både CK / SRCK og standardstik, ikke-polaritetspærer

Ikke-polaritetspære, specielt designet til at passe til originale fabrikslygtepærer for let installation. For nogle køretøjer kan det være nødvendigt at installere belastningsmodstanden for at undgå fejlkode eller signalhyperblitz på grund af lyspærer trækker meget mindre strøm end materiellamper.

bil-light-engros

Vores mål er enkelt - Lever bilpærer og tilbehør til vores kunder med den bedste pris og hurtig service. Med den viden og de erfaringer, vi har tjent med vores forretning, sorterer vi de bedste kvalitetsprodukter, som vi føler os sikre på at tilbyde vores kunder. Helt ærligt elsker vi lysene. Vi undersøger konstant og undersøger for at forbedre produkterne og tjenesterne til vores kunder. Vi leger ikke rundt med vores pris. Den pris, du ser på vores hjemmeside, er den bedste pris overalt - periode.


OEM-service:

Vi kan tilbyde vores kunder OEM-service, laser eller udskrive kundens logo på produkterne. Vi vil tilbyde vores kunder OEM-emballage og enhver anden tilpasset.


engros-ledede-forlygte

HTB1ZuBgdoz.BuNjt_j7q6x0nFXar_.webp.jpg

Vores virksomhed har et meget professionelt ingeniørteam. De er god hjælp til at evaluere produkterne, kontrollere kvaliteten, udvikle nye produkter og yde teknisk support til vores salgsteam.


Vi leverer ikke kun kunder god kvalitet og lav pris, men gør også forretningen meget let og glad i samarbejdet. Vi er langt fra hinanden, da vi er fra to forskellige lande, men vores dejlige varer, god garanti og perfekt service gør os meget tæt på hinanden. Og tillid er derfra.

Super lyse SMD LED'er med højt lumen output for at fylde reflektoren med skarpt, intens lys

Dette produkt leveres med en begrænset levetidsgaranti

Høj pålidelighed med overkonstrueret termisk styring for at garantere enestående ydeevne gennem dit køretøjs levetid

Opnå fuld styrke med det samme for øget sikkerhed


Ofte stillede spørgsmål

Eksklusivt designet front / baglys LED blinklyspærer, plug-and-play installation uden at tilføje belastningsmodstander og intet hyperblitzproblem

KUN god til for- eller bagerste AO (Amber-Off-Amber-Off) type blinklyslysbrug

Drives af 44 stykker 0,5W Amber LED-chipsets med en fantastisk gult glød, ægte 24W output, ligesom OEM 7440 W21W glødepære, men med 3x lysere lyseffekt (ca. 1000 lumen)

Speciel note: Du kan kun bruge det til blinklys foran / bagpå, ikke til konstant at lyse op som kørsel / parkering eller DRL-lys


De fleste moderne biler i dag bruger et system til kontinuerligt at opdage fejl - kendt som CAN-Bus. Disse pærer er CAN-Bus aktiveret og fjerner de irriterende advarselslamper, når din bil mener, at den har en defekt pære.


Selvom dit køretøjsbatteri bruges til al elektricitet, skal enhver energibesparelse være en god ting. Disse pærer giver en større lyseffekt (750 Lumen) end standardpæren (300-400 Lumen), men bruger meget mindre strøm - en win win!


En af de mange fordele med LED-pærer i forhold til standarden er, hvor lang tid de vil vare. LED-pærer vil bedre overgå standardudskiftningspærer og bør give 4000 timer eller mere problemfri brug. I modsætning til nogle andre underordnede lysdioder vil lysudgangen med LED ikke forringes med tiden.

Vi er så sikre på dette sortiment, at vi tilbyder en fuld 3 års garanti uden tvivl ....


Forståelse af CANbus-fejlkoder, og hvordan man løser dem

Har du problemer med CANbus-fejlkoder? Se på vores seneste video med alle de CANbus-oplysninger, du har brug for, og endda en Resistor Kit-tilpasningsvejledning.


At skifte til LED-indikatorpærer kan være en udfordring for nogle biler.

Advarselssystemer til pære kan være til stede på bremser, bageste og blinklys.

Disse er afhængige af at se en forudindstillet belastning passere gennem forbindelsen.

I de fleste tilfælde er det 21w ved 12vDC.

For indikatorer - i traditionelle blitzdåser (de ting, der får indikatorerne til at blinke), skal de have, at 21w passerer gennem forbindelsen for at åbne og lukke kontakterne. Så der skal være noget, der enten går rundt om dette krav til en 21w-belastning ( Elektroniske flasker dåser) eller noget andet, som kunstigt skaber en belastning, der kan åbnes (modstande).

Universal 3-pins elektroniske blinklys dåser som vores kan være besværlige at tilpasse til tider med deres ledninger, så kom tilbage til os, vi har haft nogen erfaring med de forskellige typer.


Hot Tags: 7440 rav ledet canbus, Kina, fabrikanter, leverandører, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like