7440 Led lampe med Canbus funktion

7440 Led lampe med Canbus funktion

LANSEKO TILBYDER DET HØJESTE OMRÅDE AF AUTOMOTIVE LYS OG BULBS At vælge den rigtige udskiftningslampe til din bil kan være overvældende. Uanset hvilken teknologi der bruges i din bil, har vi fået dig dækket med et bredt udvalg af halogen-, glødelamper, LED- eller HID-pærer. Fra forlygter til bremselys tilbyder vi alle typer og alle stilarter af belysningsartikler til din bil.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer


7440 ledet pære med canbus funktion

Model
LSK-CB4W-7440-1000LM
Strøm 24.2W
Type SMD LED
Input (mA) 3.8A ± 0.2A
Spænding
DC10V-50V
strålevinkel 360 grader
LED quatity
10 pc'er
lumens 1000lm
Lang levetid Over 30.000 timer
Farve Materiale Aluminium
Garanti
2 år

cb1

cb2

cb3

cb4

cb5


pakker og forsendelse


CB4 Canbus Mini bubler

pakning


Vores service


al


Om Lanseko


LANSEKO TILBYDER DET VIDESTE OMRÅDE AF AUTOMOTIVE LYS OG BULB

At vælge den rigtige udskiftningslampe til din bil kan være overvældende. Uanset hvilken teknologi der bruges i din bil, har vi fået dig dækket med et bredt udvalg af halogen-, glødelamper, LED- eller HID-pærer. Fra forlygter til bremselys tilbyder vi alle typer og alle stilarter af belysningsartikler til din bil.


工厂

产品 1

产品 2


Ofte stillede spørgsmål


Erstatter auto forlygter eller bare på udkig efter et varmt nyt sæt Headlight Covers?

Intet problem! Vi har standard auto forlygter og nogle trendy nye stilarter, som du vil elske! Tjek vores fænomenale forlygter og autolyselyd ved at klikke på vores online katalog. Vi ved, at du finder sæt af udskiftningslamper eller forlygtebetræk, som du har ventet på. Vejret er en nem udskiftning, eller hvis du vil vise din bil, lastbil eller SUV's unikke, kan vi hjælpe. At udtrykke dig selv med et nyt sæt af forlygter er nemt og billigt, når du handler hos os. Vi har hvad du leder efter ved lave, engrospriser!


Hovedårsagen til teknologien er LED-forlygter billigere. De behøver ikke en særlig ballastfunktion; de kommer i en række farver; og de er ideelle til udskiftning af drejesignaler eller omvendte lys. Men når det kommer til et forbedret synsfelt, er HID-lamperne det bedre valg. Det vil naturligvis indeholde forlygter, specialdagslygter og fristående spotlights. For det meste dominerer konventionelle halogenlamper stadig markedet, men både HID og LED er ved at blive populære.


I et teknisk perspektiv er LED-forlygterne bedre med "let retur" fra vejskilt og andre natmarkører. HID-lamper vil derimod bedre belyses vejen fremad, såvel som siden af vejen. Begge lamper giver et større lysmønster sammenlignet med halogenlygter. Når det kommer til pris, er det vigtigt at overveje omkostninger og værdi sammen. Hvorvidt HID eller LED, sammenligninger skal laves baseret på ydeevne og levetid. Hver vil tilbyde forskellige fordele og ulemper for chauffører.

Hot Tags: 7440 ledet pære med canbus funktion, Kina, producenter, leverandører, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like