Høj lysstyrke 1000LM Canbus Led SMD

Høj lysstyrke 1000LM Canbus Led SMD

CAN Bus LED-udskiftningsløg kan passe køretøjets omvendte lys, dreje signaler og sidemarkeringslys. Denne dual-kontakt, dual-function 3157 pære har 30 lysdioder, der skaber en 360 ° synsvinkel for bedre allover lysemissioner med reducerede hot spots. Den fejlfri LED-pære er designet til at kommunikere med dit køretøjs CAN Bus computer system og forhindre fejlmeddelelser "pære ud". Tårnformet design med 16 mm kile-base for nem plug-and-play installation. Den energieffektive pære opererer inden for et 12-24 VDC interval og er designet til at vare 25 gange længere på din bil, lastbil, SUV eller varevogn end glødelamper.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer


Høj lysstyrke 1000LM Canbus ledet smd

Model
LSK-CB4W-7440-1000LM
Strøm 24.2W
Type SMD LED
Input (mA) 3.8A ± 0.2A
Spænding
DC10V-50V
strålevinkel 360 grader
LED quatity
10 pc'er
lumens 1000lm
Lang levetid Over 30.000 timer
Farve Materiale Aluminium
Garanti
2 år

cb1

cb2

cb3

cb4

cb5

Produkt beskrivelse:


Denne pris er for et par (2 stk)

24,2W høj effekt 1680 chips

I alt 10 stk. 2,42w hver 1680 chips pr. Pære

360 graders glans

Nem plug og play med fabrikshus

God til tågelygter eller dagslysløb, High Beam

CANBUS-funktion: Ja, med CANBUS-funktion


pakker og forsendelse


CB4 Canbus Mini bubls

packing


Vores service


al


Om Lanseko


CAN Bus LED-udskiftningsløg kan passe køretøjets omvendte lys, dreje signaler og sidemarkeringslys. Denne dual-kontakt, dual-function 7440 pære har 30 lysdioder, der skaber en 360 ° synsvinkel for bedre, almindelig lysemission med reducerede hot spots. Den fejlfri LED-pære er designet til at kommunikere med dit køretøjs CAN Bus computer system og forhindre fejlmeddelelser "pære ud". Den energieffektive pære opererer inden for en DC 10-50 V rækkevidde og er designet til at vare 25 gange længere på din bil, lastbil, SUV eller varebil end glødelamper.


工厂

产品 1

产品 2


Ofte stillede spørgsmål


SMD står for Surface Mounted Devices, en speciel type high power LED-lamper. Uden ledninger giver disse enheder mindre stress og med sømløs applikation. I stedet har SMD'er små metalliske kontakter, som kan loddes direkte til printkort. Lanseko stort udvalg af SMD LED'er passer helt sikkert til dine behov. Vores LED'er til overflademontering er energieffektive og giver en bedre belysningsoplevelse.

Lanseko tilbyder et udvalg af SMD LED'er, der er designet til at opfylde specifikationerne i din ansøgning. Vores SMD LED produktudbud bruges mest til bærbare enheder, firma forbrugerelektronik, industrielle håndholdte enheder og meget mere. Kontakt Lanseko i dag for mere information om produkterne nedenfor.

Hot Tags: høj lysstyrke 1000lm canbus led SMD, Kina, producenter, leverandører, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like