SMD LED 3157 Drej signalampen

Fordelene ved T7 Series Small LED Bulb: 1. Høj lysstyrke 650lm med konkurrencedygtig pris; 2. Aluminium PCB og 6063 Aluminium lette krop; 3. Pålidelig chipkvalitet og Hvid / Amber / Rød farver er tilgængelige.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer

SMD LED 3157 Drej signalampen

Model

LSK-T7-13SMD-3157-w

LED Mængde

13SMD

Input (A)

450mA ± 20mA / 100mA ± 20mA

Spænding

DC12-24V

Strålevinkel

360 grader

Anvendelse

Back-Up Light / Tågelygte bagpå / Drej lys / Bremselys

Beam Lumens

650LM / 120LM

Lang levetid

> 30.000 timer

Garanti

12 måneder


Detaljerede billeder


1-1.jpg

2-1.jpg

3-1.jpg

6-1.jpg


Funktioner af T7 Small LED Blubs


T7 开发信.jpg


Emballage og levering

Jeg bestilte på en weekend, hvornår kan jeg forvente, at min ordre skal sendes?


Din ordre bliver behandlet mandag morgen og sendes inden for en til to arbejdsdage. Det samme gælder for helligdage: Ordrer behandles den næste forretningsdag efter afslutningen af ferien. For eksempel, hvis du bestiller den 4. juli, bliver din ordre behandlet den 5. juli.

Four Package.png

Small led bulb package


Fabriksinformation og hovedprodukter

LANSEKO er en førende leverandør af leddele og tilbehør til bilindustrien. Vi er drevet af en kærlighed til at forbinde med vores kunder og yde en fremragende oplevelse. Vi er meget stolte over at levere kvalitetsprodukter, der understøttes af fremragende kundeservice. Vi kender de rigtige dele til at gøre en tur skiller sig ud, og vi har meget sjov arbejde med vores kunder for at hjælpe dem med at nå deres drømbil.


Vi tilbyder det største udvalg af led tilbehør for at sikre, at vi har hvad du har brug for. På LANSEKO lager vi tusindvis af dele lige her i vores egne varehuse, så vi kan sørge for, at dine ordrer pakkes godt og afsendes hurtigt. Vi har også et godt team af mennesker her med stor erfaring til at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller særlige ønsker. Alle vores kunder er yderst vigtige for os, og vi takker alle for at besøge os!

LANSEKO fabrik

MAIN PRODUCTS.jpg

team

fair

show

认证


Vores tjenester


OEM service
Hot Tags: SMD LED 3157 Drej signalampen

Undersøgelse

Du kan også lide