Auto HID LED-forlygter CANBUS-dekoder

LANSEKO Ultimate HID / LED CANBUS dekoder Løsbare problemer: 1, advarsel om fejl i instrumentbrættet. 2, pærer kan ikke arbejde. 3, kun den ene pære fungerer. 4, høj og lav frekvens blinker. 5, pærer holder op med at arbejde, når de kører. 6, interferens mellem radio og højttaler. 7, Tyverisikringsenhed inkompatibel. 8, unmatch af arbejdsstyrke
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer

Seneste Auto HID LED-forlygter CANBUS-dekoder

Model

LSK-ULT-H4

Input (A)

0.5A / 13.5V

Spænding

DC9-16V

Strålevinkel

360 grader

Anvendelse

Auto HID / LED-forlygte, tågelygter til bil, SMD-pærer ...

Lang levetid

> 30.000 timer

Garanti

12 måneder


Løsbare problemer:

1, advarsel om fejlfejl i instrumentbrættet.

2, pærer kan ikke arbejde.

3, kun den ene pære fungerer.

4, høj og lav frekvens blinker.

5, pærer holder op med at arbejde, når de kører.

6, interferens mellem radio og højttaler.

7, Tyverisikringsenhed inkompatibel.

8, unmatch af arbejdsstyrke


Detaljerede billeder


IMG_0432.JPG

IMG_0444.JPG

IMG_0449.JPG

通用1.JPG

通用2.JPG

通用3.JPG


Ultimate HID / LED CANBUS dekoderfunktioner


DECODER.jpg


Emballering og levering


2.png


LANSEKO Fabriksinformation


lanseko

pic1

pic2

U-Light main products.jpg

hold


Vores kraftfulde OEM & ODM-tjenester


OEM-service


Hvad er en CAN-bus?

En CAN-bus er en komponent, der giver elektrisk modstand og derved øger belastningen på kredsløbet. Den reducerede absorption af LED'er på kredsløbet forårsager advarselsproblemet ”pære ud” i biler med CAN-busdiagnostik. Modstandene bruges til at simulere den manglende belastning og derved forhindre fejlmeddelelser.


Hvad er en advarsels canceller?

En advarsels canceller er en enhed med en kondensator inde, der opbevarer elektricitet og frigiver den med en konstant hastighed. Opbygningen af elektricitet i kondensatoren skaber også en belastning på kredsløbet, der hjælper med at forhindre advarselen om "pære ud" i at tænde.


Hvordan ved jeg, hvornår jeg skal installere en CAN-bus eller annullering?

Der er ikke en streng regel for, hvornår man skal bruge en CAN-bus eller en annullering. Det afhænger af bilen og dens indbyggede funktioner. Med andre ord skal du prøve at se, om du har brug for det ene eller det andet.


Gør som følger: prøv at oprette forbindelse til strømmen, før du installerer kittet. Hvis du bemærker unormale anliggender, såsom slukke for lyset, blinke eller kontrollere kontrol, skal du udføre følgende 2 test: installer en CAN-bus; Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve en annullering. I nogle sjældne tilfælde skal du faktisk bruge begge dele.


Hvad er Kelvin grader?

Hver lyskilde har sin specifikke farve. Farvetemperaturen måles i Kelvin-grader (K). For eksempel er den gennemsnitlige dagslysfarvetemperatur 5.500 K, og dens farve er blå. Den gennemsnitlige farvetemperatur på en halogenpære er 3.200 K, og dens farve er gul-orange. Farvetemperaturen på en LED-pære er ca. 6000K, hvilket er tættest på solens.


Hvad betyder varmt lys eller køligt lys?

Når vi taler om varmt lys, henviser vi faktisk til en farve med en lav farvetemperatur og omvendt. Årsagen til denne definition er kun psykologisk, da det menneskelige sind har en tendens til at forbinde farver som orange og gul med ideen om varme og farver, såsom hvid eller blå, med ideen om cool.


Hot Tags: Auto HID LED-forlygter CANBUS-dekoder

Undersøgelse

You Might Also Like