Canbus-dekoder

Canbus-dekoder

Hvad betyder CANbus? Det mest almindelige problem, som drivere, der ønsker at opgradere fra en halogen til en mere stilfuld og kraftfuld LED-pære, er ikke manglen på valg. Der er ingen mangel på fremragende LED-områder at vælge imellem. Det mest almindelige problem drejer sig sandsynligvis om et element i et køretøjs ledningssystem - en CAN-bus.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer

med logo

h11

IMG_0387

IMG_0385

IMG_0374


pakker og forsendelse


包装


Vores service


oem1


Om Lanseko


新 谷 歌 1

新 谷 歌 2


Ofte stillede spørgsmål


Hvad betyder CANbus?


Det mest almindelige problem, som drivere, der ønsker at opgradere fra en halogen til en mere stilfuld og kraftfuld LED-pære, er ikke manglen på valg. Der er ingen mangel på fremragende LED-områder at vælge imellem. Det mest almindelige problem drejer sig sandsynligvis om et element i et køretøjs ledningssystem - en CAN-bus.


For at forstå nøjagtigt hvad en CANbus-dekoder skal vi først forstå, hvad et CANbus-system er.


'CANbus' er en forkortet form af 'CAN-bus', der står for Controller Area Network bus '. I elektrisk forstand er en 'bus' en slags forbindelsesnav, der muliggør kommunikation mellem to eller flere kredsløb eller komponenter. En CANbus er forbundet til - og så opdager fejl i - mange dele af dit køretøj. For eksempel kan lavt dæktryk muligvis udløse en fejlmeddelelse på instrumentbrættet.


Hvorfor har LED-pærer undertiden brug for en CANbus-adapter?


Hvis dit køretøjs belysning ikke producerer den effekt, som dit køretøj forventer, registrerer canbus-systemet dette og fortolker det som en fejl - igen udløser en fejlmeddelelse. Hvor dette normalt er nyttigt, er canbusens muligheder for fortolkning begrænset. Det bedømmer pærernes funktionalitet udelukkende gennem deres effekt, og det er her problemet ligger.


For eksempel, hvor en standard halogen forlygtepære har en wattstyrke på omkring 35W, kan en LED-forlygtepære fungere overalt fra omkring 14W til 25W - et markant lavere tal, end CANbus forventer. CANbus ved det selvfølgelig ikke - det fortolker simpelthen en LED-pære med lavt watt som en almindelig halogen med en utilstrækkelig wattstyrke og udløser en fejlmeddelelse. Det samme gælder for mindre LED-fittings.


Ironisk nok skyldes pærefejlmeddelelsen, som mange chauffører synes er en indikation af en defekt LED-pære, faktisk skyldes den avancerede, energieffektive LED-teknologi, der fungerer som forventet.


Hvordan ser en CANbus-modstand ud, og hvor sætter jeg den på min bil?


Selvom forskellige fittings og mærker varierer, kommer en CANbus-annullering generelt i form af et lille kabel og adapter. Denne lille enhed er installeret mellem dit køretøjs ledninger og LED-pæren. CANbus-styreenhedens position gør det muligt for den at aflytte og øge trækningen af elektrisk strøm, mens den stadig opretholder normal pærefunktion. Som sådan opfatter CANbus-systemet derefter det aktuelle træk som inden for det forventede interval, og udløser derfor ingen fejlmeddelelser.


I tilfælde af mindre pærebeslag består CANbus-adapteren generelt af en lille enhed, der er forbundet til to ledninger, der hver har et klips. For at installere dette på en allerede monteret LED-bilpære skal du blot forbinde ledningerne individuelt til de to ledninger, der forbinder køretøjet med pæren. Klem ledningerne på plads, og fast derefter enheden pænt ved hjælp af de medfølgende kabelbånd.


Det lyder muligvis uventet, men det er faktisk mindre kompliceret at installere CANbus-annullere til større fittings såsom forlygtepærer (H4, H7 osv.). Med mindre fittings skal du installere kittet direkte på kablets ledninger. Med større beslag er det dog enklere takket være 'stikkontakt'-systemet. En CANbus-adapter til en forlygte består generelt af en enhed med et kabel i begge ender. Det ene kabels ende har en indgang / stikket, ind i hvilken LED-pæren går. Det andet kabel slutter med et stik, der går lige ind i forlygterne pærestik. Enheden fastgøres derefter til den indvendige forlygteenhed med de medfølgende klipsbånd.

Hot Tags: canbus dekoder, Kina, producenter, leverandører, tilpasset

Undersøgelse

Du kan også lide