Canbus Error Free Led

Canbus Error Free Led

LED-lygter til biler H16 H4 H11 PSX26 toldindikatorer til bagagerum aluminiums varmeafledning
Chat nu

Produktdetaljer

Moe detaljer


Canbus fejlfri ledning


Model
LSK-ASL-9004
Strøm 8W
Ansøgning Canbus fejlfri ledning
Input (mA) 2.0A ± 0.2A
Spænding
DC12V-24V
Anvendelse Problemer med LED-kanbus
Stil LED canbus H11
Type LED-annullering 9007
Lang levetid Over 30.000 timer
Materiale Aluminium
Garantier
1 år


3

未 标题 -1

Pakker og forsendelse


Dekoderpakke


OEM-service


图片 3.jpg

图片 4.png


Virksomhedsoplysning


Lanseko er en producent af LED-belysningsprodukter til biler. Grundlagt i 2014, fokuserer vi på udvikling af unikke produkter, der inkorporerer den nyeste LED og optisk teknologi.


Ved direkte at fremstille mange af vores produkter i Kina er vi i stand til nøje at kontrollere kvaliteten og samtidig bringe unikke varer på markedet hurtigere end konkurrencen. Vi sikkerhedskopierer vores produkter med en branche-førende problemfri garanti og den bedst mulige service og support.


Uanset om det er udskiftning af LED-pærer, fulde LED-samlinger, flerfarvede accenter eller unikke lysstyringsmoduler, er Lanseko førende inden for special-LED-belysning.


factory.jpg


    Vores kollega

图片 6.jpg

Lanseko-teamet er en energisk gruppe på 500 mennesker, der arbejder hårdt for at fremstille kvalitetsbelysning med den bedst mulige service. Vi sætter en ære i vores kvalitetsprodukter, vores kundefokuserede service.


For at nå de standarder, som vores kunder forventer, er alle vores medarbejdere uddannet i elektrisk teori, 12-volt strøm, belysningssystemer og elektronikfremstilling gennem et strengt ti-ugers akademisk kursus. Ved teknisk at forstå, hvad vi producerer, har vi en fælles forståelse af de krav og muligheder, der findes, så hver af vores medarbejdere kan bidrage til højere niveauer af kvalitet og innovation.


Udstillinger

Fair2.jpg

Varmt produkt


Relateret produkt.jpg

     

Hot Tags: canbus fejlfri ledning, Kina, producenter, leverandører, tilpasset

Undersøgelse

Du kan også lide