自動 車 ヘ ッ ド ラ イ ト 用 の デ ュ ア ル コ ア デ コ ー ダ ー

自動 車 ヘ ッ ド ラ イ ト 用 の デ ュ ア ル コ ア デ コ ー ダ ー

CANBus-fejlproblemet Som driver kan du muligvis opleve en CANBus-fejl, når du installerer en e-mail-marked efter elektronisk enhed i bilen. Dette sker ofte, når du installerer en traditionel eftermarkedsdel på et CANBus-understøttet køretøj. Kommunikationssystemet mislykkes. For eksempel erstatter du den almindelige halogen-forlygte med LED, bilcomputeren viser en fejl, eller pæren vil fortsætte med at blinke. Dette er dit køretøj, der indikerer en CANBus-fejl. Derfor kan det tage tid at installere eftermarkedsdele til denne type biler og er en smule vanskeligt. Hvis du mener, at det ikke er en praktisk løsning at købe de direkte kompatible CANBus LED-forlygter, kan du installere en DUAL CORE-dekoder. Dette vil være en ekstra del af dine almindelige LED-forlygter. BEMÆRK: Dette produkt fungerer ikke 100% for alle køretøjer. Nogle kendte inkompatible køretøjer inkluderer Chrysler, Dodge, Jeep Renegade og så videre. GARANTI: Vores produkter leverer 1 års vedligeholdelsestjenester, bedes du kontakte os, når du møder ethvert problem ved installation.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer


dual core dekoder1

Det kan være en god ide at hente den ekstra dekoder, hvis følgende problemer fortsætter med din bil efter en LED-forlygterinstallation:


Pærerne blinker fortsat, når du prøver at tænde pærerne

Bilens computersystem indikerer fortsat en fejl

Pærerne forbliver tændte et stykke tid, selv efter at du har slukket dem

Pærerne afgiver et svagt lys i modsætning til det lyse kast af lysdioder


Teknologien til dekoderen er ikke kun at øge wattstyrken i LED-pærer, men sender et signal til CANBus-systemet i bilen. De fleste af de tidspunkter fungerer efterpartens LED-forlygter ikke, fordi deres strøm ikke når minimumskravet til det installerede CANBus-system. På den anden side har signalet også vist sig at være et problem.


I et CANBus-understøttet køretøj sender systemet et signal til de pærer, der er installeret af producenten i forlygterne, til gengæld formodes forlygterne at sende dette originale signal tilbage til systemet. Dette afslutter et bestemt kredsløb, og forlygten fungerer korrekt. I en afterpart LED-forlygteinstallation kunne denne sløjfe ikke være fuldført. Dette aktiverer computersystemet for at indikere en fejl.


Dekoderens job er at understøtte LED-lysene for at sende signalet tilbage, som det er modtaget fra CANBus-systemet. Når kredsløbet til kredsløbet er afsluttet, fungerer de nye LED-lamper helt fint.


IMG_8038

IMG_7921

IMG_79212


I dag udstyrer større bilproducenter deres køretøjer med CANBus-kontrol. En forkortelse for Controlled Area Network Bus, det er et kommunikationssystem for de flere elektriske komponenter i et moderne køretøj. Det giver dem mulighed for effektivt at dele data.


Dagens køretøjer har næsten 70 elektroniske kontrolenheder eller ECU'er. Blandt disse er motorstyremodulet den mest betydningsfulde processor. Andre bruges til airbags, transmission, elektrisk servostyring, vinduer, døre, stereoanlæg, airbags osv. CANBus-systemet understøtter disse komponenter til at kommunikere med hinanden og indlede feedback fra sensorerne.


pakker og forsendelse


Alibaba detaljer


Vores service


oem1


Om Lanseko


新 谷 歌 1

新 谷 歌 2


Ofte stillede spørgsmål


1. Q : 支 払 い 条件 は?

A : T / T (銀行 振 込) 、 L / C 、 ウ ェ ス タ ン ユ ニ オ ン 、 マ ネ ー グ ラ ム 、 Paypal を 受 け 入 れ ま す。


2. Q : 直 送 は で き ま す か?

A : は い 、 私 達 は あ な た が ほ し い 住所 に 商品 を 出 荷 る の を ん ン 含 含 グ 含 含 含 ト 含 含

Hot Tags: 自動 車 ヘ ッ ド ラ イ ト 用 の デ ュ ア ル コ ア デ コ ー ダ ー, Kina, fabrikanter, leverandører, tilpassede

Undersøgelse

You Might Also Like