Bil lys

- Nov 27, 2017-

1. forlygten: Den vigtigste brug af forlygten er at belyse vejen og objekter foran køretøjet til at sikre sikkerheden for kørsel. Kan også bruge langt lys, nær lys skiftevis forvandler som natten overhaling signal. Forlygterne er monteret på begge sider af bilens hoved, med 2 eller 4 køretøjer pr. bil. Lampen power for langt-lys 45 ~ 60w, nær lys 25 ~ 55w.

2. tågelygte: tågelygte er installeret i nærheden af forlygten eller lidt lavere end forlygten. Det er i forbindelse med tåge, sne, kraftig regn eller støv diffuse, såsom lav sigtbarhed, som en vej-belysning og give signaler for modkørende køretøjer. Lyset er gule, som skyldes den gule lys bølge er længere, har de gode tåge-gennemtrængende ydeevne. Lampen power er generelt 35W.

3. Baklygte: den baklygte er installeret i halen af bilen, bruges til at belyse vejen og informere køretøjer og fodgængere, køretøjet bakker eller klar til at vende. Det har også funktionen af lyssignal enhed. Lyset er hvid og magt er 28W.

4. Licensansøgningerne lys: nummerplade lygte er monteret over hale-pladen af bilen, og dens formål er at belyse den bageste plade af køretøjet. Kravet er, at antallet på licensen kan ses om natten på 20M efter bilen. Lyset er hvid og magt er generelt 8 ~ 10w.

5, loftslampe: installeret i førerhuset eller toppen af bilen, for cab belysning lamper. Loftslampe lys er hvid, lampeskærm bruger for det meste gennemsigtig plast, pære effekt er generelt 5 ~ 8w.

6, instrument lampe: det er instrument belysning værktøjer, ofte med instrument bord. Lyset er hvid og den pære effekt er generelt 2 ~ 8w.

7, skridt lampe: det bruges til at belyse hoveddør, bekvemt for passagerer op og ned bil lamper. Lyset er hvid og den pære effekt er generelt 5 ~ 8w.

8. bagage lampe: det er inde i bilen inde i bagagerummet af lampen. Lyset er hvid og magt er 5 ~ 8w.

9, værktøj lys: det er brugt i reparation af biler, i bilen for at installere arbejde lys stikkontakter, med en wire mobile lampe. Lyset er hvid og den pære effekt er generelt 8 ~ 20w.