35W OEM HID-forkoblinger

35W OEM HID-forkoblinger

Vores mission er at være din førende one stop leverandør til alle belysnings- og specialbehov. Vores mål er at tilbyde en bekvem købsoplevelse med en let tilgængelig levering af højkvalitets, innovative, løsningsorienterede belysning og specialprodukter. Vi stræber efter at være det bedste i alt, hvad vi gør, og at være den mest professionelle og mest etiske leverandør af belysning og tilbehør. Vi tilstræber at give alle kunder et konsekvent højt serviceniveau.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer


35W OEM HID-forkoblinger


Model
LSK-OEM-Ballast-D1 / 3 (M2)
Strøm 35W
Type HID Ballast
OEM nummer 33119TA0003
Spænding

DC12V


IMG_6567

IMG_6569

IMG_6574


IMG_6566Vores service


al


Om Lanseko


Lanseko er en af kinesiske leverandører af belysning, catering til fagfolk inden for bilindustrien, lastbil tilbehør, power sport, 12 volt og marine markeder. Etableret i 2002, er vi blevet et betroet mærke til kunder over hele verden.


Vi tilbyder et højere kvalitetsprodukt end vores konkurrenter til en konkurrencedygtig pris på markedet, og bakker op med en usædvanlig kundeserviceroplevelse. At levere et konsekvent kvalitetsprodukt og pakke i fuld serviceværdi er vores fundament for vækst, og årsagen til, at vi er det mærke, som fagfolk bruger i belysning.


Ud over kvalitetsprodukter og overlegen service. Vi tilbyder flere bekvemme bestillingsmuligheder, herunder gratis telefonbestillinger, fax, email og her på www.lanseko.com. Vores nyeste prissætning, teknisk support, sælge ark, online bestilling, forsendelsessporing, system upload ark, messe support, forbrugernes bevidsthed og reklame, billedbibliotek, PO, skærme, træning video invitationer, adgang til en lokal salgsrepræsentant for support og så meget mere værdi, som kun LANSEKO kan bringe til bordet.


Hvis du er på markedet for produkter fra lyslederen, er Lanseko en partner med dig og tjener dig med de bedste produkter og kundeoplevelser, som du fortjener. Tak for din interesse, og vi glæder os til at samarbejde med dig!


Lanseko er stolt over at være på vej til belysningsleverandør for nogle af de mest pålidelige mærker i branchen!


fabrik

Producerer hovedsagelig


hovedsagelig


Vores professionelle salgsteam

salgsteam


Ofte stillede spørgsmål


her er mange typer forkoblinger:


Hvis opdelt efter model har: D1S / D2R, D2S / D2R, D3S / D3R, D4S / D4R


Når du finder din bils OEM Xenon-forlygter, har problemer som: Flimrende, kan ikke fungere, fejlagtigt, bør du først tjekke pæren. Du kan bytte pærer fra side til side. Hvis lyset stadig ikke kan fungere, er problemet på ballasten.


Når xenonlygten mislykkedes, er der normalt 90% problem på ballasten. Så ændre ballasten kan løse problemet. Du behøver ikke at gå til bilforhandlere for at spilde mange penge for at købe hele lygtenheden.


Hvis du finder os, send os venligst den detaljerede bilmodel eller vis os billedet af den del, du har brug for. Vi hjælper dig med at løse problemet på kortest tid.


Vi kan levere næsten alle OEM xenon forlygter xenon dele for at opfylde dine behov.

Hot Tags: 35w oem gemte forkoblinger, Kina, producenter, leverandører, tilpasset

Undersøgelse

Du kan også lide