35W Original HID Ballast

35W Original HID Ballast

For at holde dine Xenon HID-lys fungerer korrekt, skal du have en HID-ballast. Ballast er en vigtig del af dit HID-lys opsætning og er vigtigt, hvis du vil have din Xenon HIDs til at fungere korrekt. Vi dækker hvad en HID ballast er, hvad den gør, og hvorfor du har brug for en.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer


35W Original HID Ballast


Model
LSK-OEM-Ballast-D1 / 3 (M4)
Strøm 35W
Type HID Ballast
OEM nummer BHN3-51-0H3
Spænding

DC12V


IMG_6455

IMG_6456

IMG_6462

IMG_6464

IMG_6467

IMG_6468Vores service


al


Om Lanseko


fabrik

Producerer hovedsagelig


hovedsagelig


Vores professionelle salgsteam

salgsteam


Ofte stillede spørgsmål


Hvad er en ballast?


En ballast er en afgørende del af et fluorescerende eller HID belysningssystem. Forkoblinger er blevet brugt i belysning i årtier, og oftere i HID-lamper som HID-forlygter er blevet populære.


I et fluorescerende belysningssystem leverer ballasten den nødvendige spænding for at starte lampen og regulerer lysets elektriske strøm, når den er tændt. Uden en ballast ville lampen trække for meget strøm, hvilket får det til at brænde ud hurtigt - nogle gange endda inden for få minutter. Ballast forhindrer det i at ske og sikrer, at du får fordelene ved lampens fulde levetid.


Den første funktion af en ballast er at hjælpe din lampe hurtigt op. Når lampen tændes, giver ballasten en overspænding af højere spænding til lampen. Dette hjælper med at etablere en bue mellem to elektroder på lampen, hvilket forårsager, at HID-pærer lyser.


Den anden nøglefunktion af en ballast er at holde din lampe kørende og sørg for, at udgangen er stabil. Når elektroden lyser op, reducerer ballasten spændingen og regulerer den elektriske strøm. Dette sikrer, at det producerede lys er jævnt og stabilt uden at flimre eller falme.


HID-ballasten skal kunne regulere strømmen i dit HID-belysningssystem meget præcist. For meget strøm, og din lampe dør hurtigere ud og kan faktisk eksplodere. For lidt strøm er heller ikke god for en HID lampe, da det kan beskadige lyset, hvilket forårsager ujævn belysning og en mulig revne i buen inde i pæren.


HID'er skal også være i stand til at slukke og tænde hurtigt uden overophedning, hvilket gør ballastens arbejde endnu vanskeligere. Xenon-gasen i pæren har tid til at køle ned, før den modtager den stærke højspændingsstrøm, der tænder lyset igen. Der kræves specielle kredsløb i HID-forkoblinger for at hjælpe med at genstarte lampen hurtigt, når den er slukket.


HID-forkoblinger fungerer desuden som DC til AC-konvertere. HID lamper kan ikke køre på en jævnstrøm, da det kan skade pæren. De fleste tilgængelige strømkilder til dine forlygter vil være DC, så ballasten skal konvertere dette til en vekselstrøm.

Hot Tags: 35w original skjult ballast, Kina, producenter, leverandører, tilpasset

Undersøgelse

Du kan også lide