D2 D4 OEM HID Xenon Ballast

D2 D4 OEM HID Xenon Ballast

HVEM ER VI Er din virksomhed søger efter en leverandør af højkvalitets auto-belysning produkter? Guangzhou Lanseko Electronic Technology Co, Ltd har været involveret i auto belysning forretning siden 2008, der ligger i Guangzhou City, Guangdong Provice, Kina. Vi har mange erfaringer med at samarbejde med mange berømte og professionelle kunder i verden.
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer


D2 D4 OEM HID xenon ballast


Model
LSK-OEM-Ballast-D2 / 4 (M6)
Strøm 35W
Type HID Ballast
Spænding

DC12V

D1-3(M6)-1

D1-3(M6)-2

D1-3(M6)-3

D1-3(M6)-4

D1-3(M6)-5


Vores service


al


Om Lanseko


fabrik

Producerer hovedsagelig


hovedsagelig


Vores professionelle salgsteam

salgsteam


Ofte stillede spørgsmål


Hvorfor købe fra lanseko?


Lanseko har været førende inden for bilindustrien i belysning siden 2002. Vi er specialiseret i en bred vifte af højkvalitets OEM og eftermarkedet bilbelysning belysning dele og tilbehør mere end 10 år. Lansekos LED- og HID-pærer og har været den hotteste sælger på markedet.


Vores mål er simpelt - Tilbyde bilpærer og tilbehør til vores kunder med den bedste pris og hurtige service. Med de viden og erfaringer, vi har opnået fra vores forretning, sorterer vi de bedste kvalitetsprodukter, som vi føler os trygge i at tilbyde vores kunder. Helt ærligt elsker vi lysene. Vi arbejder konstant og undersøger for at forbedre produkter og tjenester til vores kunder. Den pris du ser på vores hjemmeside er den bedste pris hvor som helst.


Kundetilfredshed har altid været vores første prioritet. For at vi kan stræbe efter denne indsats, sætter vi os altid pris på værdifuld feedback fra vores kunder.

Hot Tags: d2 d4 oem gemt xenon ballast, Kina, producenter, leverandører, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like